اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده محتوا

آش گوجه فرنگي ( آموزش شماره 2 - ميترا مينايي )

مواد لازم: * چشم بلبلي: 1/3 پيمانه *لپه: 1/3 پيمانه *بلغور گندم: 1/2 پيمانه *برنج: 1/3 پيمانه *زردچوبه 1 ق.چ *روغن مايع: به مقدار لازم *پياز داغ: 1/2 پيمانه *نمك: به مقدار لازم *سبزي آش ( تره، جعفري و برگ چغندر ): 750 گرم *آب گوجه فرنگي: 4 پيمانه *كوفته ريزه: به مقدار لازم *آبغوره: 1 پيمانه *نعناع داغ: مقداري براي تزئين *فلفل سياه: مقداري*

چگونگي تهيه:

حبوبات، بلغور و برنج را به طور جداگانه از 24 ساعت قبل خيس كرده سپس در آبكش بريزيد . در قابلمه اي مناسب حبوبات را همراه هفت پيمانه آب روي حرارت قرار دهيد. زماني كه به جوش آمد حرارت را ملايم كرده، زردچوبه را  توي روغن تفت دهيد و به آن اضافه كنيد. در ظرف را بگذاريد و زمان دهيد تا بپزد. بلغور ، برنج ، آب گوجه فرنگي و  نيمي از پياز داغ ، نمك و فلفل را اضافه كرده و بگذاريد بپزد. مقداري از كوفته ريزه ها را براي تزئين نگاه داشته و بقيه را به همراه آبغوره به آش اضافه كنيد و بگذاريد تا جا بيفتد. سپس در ظرف هاي مورد نظر بريزيد و روي آن را با بقيه ي كوفته ريزه و پياز داغ و نعناع داغ تزئين كنيد.