اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده محتوا

آبگوشت

مواد لازم: *گوشت سردست با استخوان:1 كيلوگرم* پياز متوسط: 1 عدد* نخود: 150 گرم* ليموعماني: 3 عدد* سيب زميني: 300 گرم* نمك و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم*رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپخوري*


چگونگي تهيه:
گوشت تميز شده را همراه با پياز ،زردچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگي ، نخود و آب بگذاريد كاملاً بپزد. در اواخر پخت نمك و سيب زميني و ليمو عماني را اضافه كرده و بگذاريد كاملاً آبگوشت پخته شود و آبدار باشد در صورتيكه گوشت مقداري چرب باشد اين آبگوشت خوشمزه تر خواهد شد. در نهايت آبگوشت را جدا كرده استخوانهاي گوشت را هم جدا كرده و با گوشت كوب بكوبيد تا كاملاً نرم شوددقت كنيد ليمو عماني را فشار داده و از داخل آبگوشت جدا كنيد گوشت كوبيده را داخل ظرف كشيده با آبگوشت رويش را تزيين كرده همراه با نان سنگگك و سبزي خوردن ميل كنيد