اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده محتوا

آش رشته ( آموزش شماره 1 - اعظم گلزار منش )

مواد لازم: *روغن: ١٠٠ گرم *سبزى آش خرد كرده: ١ كيلو *رشته: ٣٠٠ گرم *حبوبات: ٤٠٠ گرم *پياز داغ: ١ پيمانه *نعناع داغ: ٣ تا ٥ ق.س *سير داغ: ٢ ق.س *نمك و فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم *كشك: ٢٥٠ گرم*

چگونگي تهيه ابتدا حبوبات را خيس كنيد. بپزيد.آب را جوش بياوريد و سبزى را اضافه كنيد.١٥ دقيقه سبزى را در ظرف با در باز بجوشانيد. سپس حبوبات و زردچوبه و نعناع داغ را اضافه كنيد پس از چند جوش رشته را دو نيم كرده و در آش بريزيد.صبر كنيد تا كمى نرم شود.حالا آش را مخلوط كنيد.در اين زمان اگر به نمك نياز بود اضافه كنيد.فلفل و پياز داغ و سير داغ را هم بيافزاييد.پس از اينكه رشته پخته شد آش را در كاسه مناسب بكشيد.رويش را با كشك ،پياز داغ و نعناع تزيين كنيد.