اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده محتوا

آش زيره (شله زيره)

مواد لازم: *گوشت گوسفندي با استخوان(سردست يا دنده)* برنج خيس كرده: 6 پيمانه* پياز: 2 عدد * پياز سرخ كرده: 5 قاشق سوپخوري* زيره سياه: 4 الي 5 قاشق چايخوري* فلفل سياه: 4/1 قاشق چايخوري* نمك: به ميزان لازم*

چگونگي تهيه :گوشت گوسفند با استخوان را كاملاً شسته و تميز نماييد سپس به همراه 2 عدد پياز و مقداري نمك و حدود 5/2 ليتر روي حرارت گذاشته تا كاملاً پخته شود هنگامي كه گوشت كاملاً پخته شد بگذاريد تا آب گوشت كاملاً غليظ شود و به 4/1 و2 پيمانه برسد.
برنج را با 2 قاشق چايخوري نمك و 13 پيمانه آب روي حرارت گذاشته تا آب برنج كاملاً كشيده شود و كاملاً له گردد. سپس روي قابلمه دمي گذاشته و آن را به مدت 40 دقيقه دم كنيد درون يك قابلمه گوشت پخته شده را از استخوان جدا نماييد و آن را با گوشت كوب دستي كوبيده سپس برنح رانيز به آن به صورت كم كم اضافه نموده و مرتب بكوبيد در بين كار آب غليظ شده گوشت و فلفل سياه و زيره و پياز سرخ شده را نيز به مخلوط گوشت و برنج اضافه نماييد و كاملاً كوبيده تا يكدست شود سپس درون ظرف مورد نظر بريزيد و با زيره و پياز سرخ شده تزئين نماييد.