اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده محتوا

آش شله قلمكار ( آموزش شماره 1 - ميترا مينايي )

مواد لازم: *نخود: 1/3 پيمانه *لوبيا قرمز، لوبيا چشم بلبلي: 1/3 پيمانه از هر كدام *عدس: 1/2 پيمانه *برنج: 1/2 پيمانه *پياز خرد شده: 1 عدد *روغن مايع: به ميزان لازم *زردچوبه: 1 ق.چ *گوشت دنده و سر سينه گوسفند: 1200 گرم *آب: به مقدار لازم *سبزي شامل: تره ، جعفري جمعا 450 گرم *سبزي شامل: (شبت و گشنيز) جمعا 200 گرم *پياز داغ: 1/3 پيمانه *نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم *نعناع داغ: به ميزان لازم *

چگونگي تهيه:

حبوبات را از 24 ساعت قبل و برنج را از هشت ساعت قبل به طور جداگانه خيس كرده سپس در آبكش بريزيد.
در قابلمه اي مناسب پياز را در روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. سپس زردچوبه را اضافه كرده و تفت دهيد. پس از آن گوشت و نخود و لوبيا و 10 پيمانه آب را اضافه كنيد و حرارت را زياد كنيد. زماني كه به جوش آمد حرارت را ملايم كرده و در ظرف بگذاريد تا مواد پخته و له شود. سپس سبزي را اضافه كنيد . پس از نيم ساعت پخت در آبكش بريزيد و آب آن را جدا كنيد . گوشت را از استخوان جدا گرده و به همراه حبوبات بكوبيد.
سپس آب آش را به همراه نيمي از پياز داغ و نمك و فلفل اضافه كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد. پس از اينكه كاملا پخته و جا افتاد در ظرف مناسب بريزيد و آن را با نعناع و بقيه پيار داغ تزئين كنيد.