اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده محتوا

آش كدو حلوايي

مواد لازم: *جو پوست كنده: 100 گرم *لوبيا سفيد: 100 گرم *لپه باقلا: 50 گرم *ماش: 50 گرم *كدو حلوايي پوست گرفته: 500 گرم *نمك و فلفل: به ميزان لازم *تره ، گشنيز و جعفري: 300 گرم *پياز متوسط: 3 عدد *برگه زردآلو: 50 گرم *شبت خشك: براي تزئين *روغن: به ميزان لازم*

چگونگي تهيه:

جو را از قبل خيس كنيد سپس حدود دو ساعت روي حرارت قرار دهيد تا بپزد سپس لوبيا سفيد خيس شده را اضافه كنيد. همراه با آب خوب بپزيد.
جو و لوبيا كه كمي پخت لپه باقلا و ماش را كه از قبل خيس شده اضافه كنيد تا بپزد. حدود بيست دقيقه بعد كدو حلوايي پوست گرفته شده و خرد شده و سبزي خرد شده را به مواد اضافه كنيد. سپس نمك و فلفل و پياز سرخ شده را به آش اضافه كنيد و حرارت را ملايم كنيد تا آش جا بيفتد.
برگه زردآلو را به مدت 20 دقيقه خيس كنيد و در انتها به آش اضافه كنيد. آنگاه آش را در ظرف مورد نظر بريزيد و روي آنرا با پياز داغ و شويد كه در روغن تفت خورده ، تزئين كنيد.
نكته : به جاي برگه زردآلو مي توانيد از آب ليمو ترش استفاده كنيد.