اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده محتوا

آش رشته ( آموزش شماره2 )

مواد لازم: *عصاره بره: 4 تا 3 عدد *سبزي آش (شامل تره، شويد، جعفري، گشنيز و اسفناج): 2 كيلوگرم *حبوبات شامل: نخود، لوبيا سفيد، لوبيا چيتي و عدس: 1 كيلوگرم *نعناع داغ: 4 قاشق سوپخوري *زردچوبه: 2 قاشق سوپخوري *پياز داغ: 4 قاشق سوپخوري *سير داغ: در صورت تمايل 1 قاشق سوپخوري *فلفل سياه: 1 قاشق چايخوري *رشته آش: 1 بسته *نمك در صورت نياز: به ميزان لازم *كشك، پياز داغ، نعناع داغ و سير داغ: به ميزان لازم براي تزيين و مصرف*

چگونگي تهيه:

قابلمه مناسبي را تا نيمه آب بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا بجوشد، عصاره بره و سبزي را در آن بريزيد به مدت 20 دقيقه آنرا با درب باز بپزيد.
اكنون حبوبات را كه از قبل خيس كرده و كاملا" پخته ايد را اضافه كنيد. در تابه ي كوچكي نعناع داغ، زردچوبه، پياز داغ، سير داغ را روي حرارت 30 ثانيه حرارت دهيد سپس به آش بيفزاييد. در اين زمان رشته ها از وسط دو نيم كرده به آن اضافه نماييد به آرامي هم بزنيد تا بپزد. سپس نمك آنرا تست كنيد و پس از اينكه آش آماده شد در ظرف مناسب بكشيد و رويش را با كشك و پياز داغ و نعناع داغ و سير داغ تزيين نماييد.