اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده محتوا

آش زنگلاچو

مواد لازم: *سبزي آش: 700 گرم * برنج: 1 پيمانه * لوبيا چيتي: 100 گرم * نخود: 100 گرم * زنگلاچو: 250 گرم * پياز داغ: 1 پيمانه * سير داغ: 1 پيمانه * نعناع داغ: 1 پيمانه * نمك و فلفل: به ميزان لازم *

چگونگي تهيه:

نخود و لوبيا چيتي را از شب قبل خيس مي كنيم و صبح آنها را جدا جدا مي پزيم. برنج را شسته و با 4 پيمانه آب مي گذاريم تا بپزد. سبزي آش را نيز پس از تميز كردن و شستن خرد نموده و به برنج اضافه كنيد.
بعد از پختن برنج و سبزي و لوبيا چيتي و نخود پخته شده را نيز به مواد اضافه مي كنيم. زنگلاچو ( زرد آلو ) را در كمي آب و نمك مي پزيم تا حدي كه له شود. در اين مرحله نيمي از پياز داغ و سير داغ و نعناع داغ را به آش اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم.
در آخر نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. وقتي كاملا آش پخته شد و جا افتاد ، زنگلاچوي پخته را به آش اضافه كرده و ديگر هم نمي زنيم.
آش را به آرامي داخل ظرف ريخته و آن را با پياز داغ و سير داغ و نعناع داغ تزئين مي كنيم.
اين غذا را با رب زردآلو و يا ترشي زردآلو و نان خشك محلي سرو كنيد.