اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده محتوا

آش گوجه فرنگي ( آموزش شماره 1 - آرزو صفري )

مواد لازم: *گوجه فرنگي: 1 كيلو * سبزي آش: 700 گرم * جو: 100 گرم * برنج: 50 گرم * نخود: 100 گرم * بلغور گندم: 200 گرم * عدس: 100 گرم * استاك گوشت: 1 ليتر * آب: به ميزان لازم * پياز داغ: 3 ق.س * سير داغ: 1 ق.س * نمك ، فلفل و زردچوبه: مقداري * نعناع داغ مقداري: براي تزيين *

چگونگي تهيه:

پياز داغ را با فلفل و زردچوبه تفت مي دهيم.
حبوبات را مي پزيم. حبوبات پخته را به همراه جو و گندم و نخود روي حرارت قرار مي دهيم تا بپزد. بعد از پخت آنها عدس و برنج را اضافه مي كنيم و زمان مي دهيم تا نيم پز شوند. حالا سبزي آش را اضافه مي كنيم. بعد از سبزي آش نوبت به پوره گوجه فرنگي مي رسد. سپس نيمي از پياز داغ ، سير داغ و نعناع داغ را اضافه مي كنيم و باز روي حرارت نگاه مي داريم تا غليظ و جا افتاده شود. جا افتادگي اين آش درست مانند آش شله قلمكار است.
در پايان آش را در ظرف مناسب ريخته و با پياز داغ ، سير داغ و نعناع داغ تزيين مي كنيم.