اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده محتوا

آش كلم برگ تبريز

مواد لازم: *نخود: 100 گرم * لوبيا چيتي: 100 گرم * عدس: 120 گرم * هويج: 3 عدد * رشته آش: 200 گرم * كشك: 120 گرم * سير داغ: 1 ق.س * پياز داغ: 2 ق.س * نمك و فلفل و ادويه كاري: به ميزان لازم * كلم برگ خرد شده: 300 گرم * كرفس: 150 گرم * كوفته ريزه: 200 گرم * آب: به ميزان لازم *

چگونگي تهيه:

نخود و لوبيا را از شب قبل با مقداري آب بخيسانيد. سپس آب آن را عوض نموده و با كمي نمك روي حرارت قرار دهيد تا نيم پز شود. آنگاه عدس را اضافه كنيد و پس از ده دقيقه كلم برگ ريز خرد شده و پياز داغ و سير داغ و ادويه را اضافه كنيد. حالا هويچ نگيني خرد شده را به همراه برگ هاي كرفس خرد شده اضافه كنيد.
اجازه دهيد تمام مواد پخته شوند. كوفته ريزه ها را نيز اضافه كنيد تا چند جوش بزنند. اكنون رشته آش را اضافه كنيد و صبر كنيد تا نرم شود.
در پايان كشك را در آش بريزيد و نمك را اندازه كنيد.