اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده محتوا

اسكاچ مرغ

مواد لازم: *مرغ خام چرخ كرده: 300 گرم * سس خردل: 1 ق.چ * سس فلفل: 1 ق.چ * تخم بلدرچين: 10 عدد * كنجد: به ميزان لازم * پودر سير ، نمك ، فلفل سياه و روغن: به ميزان لازم *

چگونگي تهيه:

در يك ظرف مرغ را همراه با مقداري كنجد و سس فلفل و سس خردل و نمك و فلفل سياه مخلوط كنيد.
تخم بلدرچين را آب پز كنيد. سپس پوست آن را جدا كنيد. از مواد مخلوط شده با اندازه ي يك قاشق سوپخوري برداريد و دور تخم بلدرچين قرار دهيد. سپس آن را در تابه سرخ كنيد.