اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده محتوا

اردور قارچ

مواد لازم: *قارچ صدفي: 200 گرم * روغن مايع: 4 ق.س * آبليمو: 1 ق.س * سركه: 1 ق.س * جعفري ساطوري: 1 ق.س * نمك و فلفل: به ميزان لازم * روغن زيتون: 1 ق.س *

چگونگي تهيه:

ابتدا قارچ را به دو يا سه قسمت تقسيم كرده و برش مي زنيم. سپس در روغن مايع روي حرارت قرار مي دهيم. بعد از گرم شدن قارچ را به همراه نمك و فلفل ريخته و تفت مي دهيم.
بعد از كمي طلايي شدن تركيب سركه و آبليمو و جعفري ساطوري شده را به همراه روغن زيتون به قارچ ها اضافه مي كنيم.
بعد از كمي زير و رو كردن از روي حرارت بر مي داريم و سرو مي كنيم.