اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده محتوا

املت دوبل سبزيجات با ژامبون تنوري

مواد لازم: *تخم مرغ: 8 عدد * كنسرو سبزيجات: 1 قوطي * تره فرنگي: 300 گرم * قارچ: 200 گرم * پنير تست زرد ورقه اي: 8 عدد * جوانه ماش: 200 گرم * ژامبون گوشت: 400 گرم * پنير پيتزا: 300 گرم * سس خردل: 3 ق.غ * روغن مايع: به ميزان لازم * نمك و فلفل: به ميزان لازم * آرد: 2 ق.غ * شير: 1/2 پيمانه *

چگونگي تهيه:

در مرحله اول تخم مرغ ها و آرد و نمك و فلفل و شير را در ميكسر ريخته و مخلوط مي كنيم.
اين مايع را در ماهي تابه اي كه روغن درون آن به قدر كافي داغ شده است مي ريزيم و در تابه را مي گذاريم تا خاگينه اي پف دار تهيه كنيم.
در تابه اي جداگانه سبزيجات را تفت مي دهيم تا آب اضافه ي آنها كشيده شود. سپس خردل و 3 عدد پنير ورقه اي و نمك و فلفل را به آن اضافه مي كنيم.
خاگينه را از تابه بيرون آورده و روي آن را با ورقه هاي ژامبون مي پوشانيم. سپس ورقه هاي پنير زرد را روي ژامبون ها پهن مي كنيم. حالا نوبت مخلوط سبزيجات است كه روي ورقه هاي پنير قرار بگيرد. حالا يك لايه پنير زرد تست و بعد از آن يك لايه ژامبون پهن مي كنيم. خاگينه دومي كه تهيه كرده ايم روي آخرين لايه قرار مي دهيم.
حالا اين خاگينه ي مطابق را براي چند دقيقه در مايكروويو قرار مي دهيم و بعد برش مي زنيم و سرو مي كنيم.