اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده محتوا

اسكالپ ميگو

مواد لازم: *ميگو پوست كنده: 250 گرم *سير: 4 حبه *زنجبيل رنده شده: 1 ق.غ *پياز رنده شده: 1 عدد *تخم مرغ: 2 عدد *پنير پارمزان: 100 گرم *پودر جوز هندي: 1 ق.چ *پودر سوخاري: به ميزان لازم *آرد سوخاري: به ميزان لازم *سويا سس: 3 ق.غ *ليمو ترش: 2 ق.غ *نمك و فلفل: به ميزان لازم *روغن مايع: به ميزان لازم*

چگونگي تهيه:

در مرحله اول ميگو ها را داخل زنجبيل، سير، ليمو، پياز رنده شده، جوز هندي و سويا سس مزه دار مي كنيم. سه ساعت بايد زمان بدهيم تا ميگو ها در اين مخلوط به خوبي مزه دار شوند.
ميگوها را در پودر سوخاري مي غلتانيم. سپس در تخم مرغ زده شده فرو مي بريم و در آخر در آرد سوخاري مي غلتانيم و در نهايت در روغن داغ سرخ مي كنيم.