در بخش اول گفتگو بهناز محرم زاده گفت: من سال ۱۳۸۲ وقتی به پزشک مراجعه کردم متوجه شدم که مبتلا به بیماریام اس هستم اما فقط دو ساعت مغلوب این بیماری شدم چون تنها چیزی که درباره این بیماری میدانستم ناتوانی بود.
او ادامه داد: در راه برگشت از بیمارستان فقط گریه میکردم چون آدم سرزنده و شادی بودم، اما بعد از دو ساعت یک لحظهایستادم و با خودم فکر کردم که اگر قرار است با این بیماری بجنگم پس پیروز این میدان من هستم. من در ترکمن صحرا در شهر گنبد طاووس به دنیا آمدم و فرزند طبیعت هستم، اما "ام اس" زندگی من را تغییر داد. البته من از این بیماری سپاس گذارم؛ چون با وجودی که اولش ناخوشایند بود اما در دلش هزارن زیبایی به من هدیه کرد.
او توضیح داد: من به این باور رسیدم که هر آنچه که در زندگی ما وجود دارد، سراسر محبت است، گاهی این محبتها زیبا نیست، گاهی سخت است و گاهی پر از رنج است، اما همین محبتهای پر درد و رنج است که درس قشنگی از زندگی به ما هدیه میکند.
محرم زاده اظهار کرد: در زندگی مشکلات و اتفاقات زیادی برای هر فردی رخ میدهد اما مهم این است که ما به آن مسأله چگونه نگاه میکنیم و زندگی را خودمان تغییر میدهیم.
عظیمی، همسر خانم محرمزاده گفت: من اولین با که همسرم را در کوهنوردی دیدم و متوجه شدم با وجود بیماریام اس، همچنان با اراده ادامه میدهد، این موضوع باعث شد من بخواهم کنارش باشم و او را در تمام زندگی همراهی کنم.
او ادامه داد: خیلی از افراد به من میگفتند بیماری همسرت خوب نخواهد شد اما من به همسرم گفتم ورزش را جدیتر دنبال کند و او نیز دو میدانی و دوچرخه سواری را انتخاب کرد، که این موضوع بسیار نتیجه خوبی داشت.
محرم زاده گفت: من و همسرم در سال ۱۳۸۶ تصمیم گرفتیم درباره شرایط بیماریام اس بیشتر به مردم توضیح دهیم، چون همه مردم از ام اس فقط ناتوانیهای آن را میدیدند، ما خواستیم به مردم بگوییم ام اس نه تنها ناتوانی نیست بلکه کشف توانمندیهای پنهان ماست.
او ادامه داد: چون من و همسرم در صعود علم کوه در سال ۱۳۸۵ با هم آشنا شده بودیم، تصمیم گرفتیم در قله دماوند عقد کنیم، چون میخواستیم از این طریق درباره بیماریام اس به مردم اطلاعات بیشتری بدهیم.
محرم زاده توضیح داد: ما یک شعار هم داشتیم و آن این بود که «احترام به دماوند، احترام به طبیعت ایران است»، زیرا اگر طبیعت نباشد ما هم وجود نخواهیم داشت.
او اظهار کرد: یکی از چیزهای که باعث میشود که فردی بتواند با بیماریام اس بجنگد عشق به زندگی است و اینکه بدانیم ما معجزهگر زندگی خود هستیم و باید برای آینده خودمان برنامهریزی کنیم.
کوهنورد ایرانی گفت: وقتی همسرم اراده من را دید به من کمک کرد و باعث شد من به شکل ویژهتری به کوهنوردی و دوچرخه سواری نگاه کنم.
او در پایان گفت: من ورزش دوچرخه سواری را هدفمند آغاز کردم زیرا میخواستم به پاهایم بفهمانم که همیشه باید پر قدرت حرکت کنند، چون اگر پاهایتان قدرتمند باشد شما میتوانید به سمت اهدافتان قدم بردارید.
در بخش دوم گفتگو زهره حمیدی گفت: من از قبل از اینکه بازیگری را شروع کنم مدیر یک مهد کودک بودم چون علاقه زیادی به بچهها داشتم و خودم هم ۴ فرزند دارم و در سن ۳۶ سالگی مادر بزرگ شدم.
او ادامه داد: من از طریق منیژه حکمت در سال ۱۳۶۹ وارد کار بازیگری شدم و تاکنون در بیش از ۳۰۰ فیلم و سریال نقش ایفا کردم.
حمیدی بیان کرد: من از سال ۱۳۶۹ تا سال ۱۳۷۵ فقط سالی یک فیلم یا سریال بازی میکردم، اما از آن به بعد سالی ۳ یا ۴ تا کار را داشتم در حال حاضر هم که پیشنهادات زیادی دارم.
او اظهار کرد: من چهار سال بود در سریالی بازی نکرده بودم اما در حال حاضر در ضبط یک سریال برای شبکه دو هستیم که شبهای عید روی آنتن خواهد رفت.
حمیدی بیان کرد: من نقشهای منفی بازی نمیکنم چون مردم دوست ندارند و با آن ارتباط برقرار نمیکنند. مثلاً من در فیلمی به نام ستاره خاموش نقش یک مادر شوهر بدجنس را بازی کردم، مردم به من میگفتند از این فیلمها بازی نکن.
او توضیح داد: بچههای من از کار بازیگری من راضی نبودند چون فکر میکردند مادرشان از آنها گرفته شده است و هیچ کدام از فرزندان من هیچ وقت علاقهمند نشدند که بازیگر شوند.
حمیدی درباره قهرمان زندگیاش گفت: قهرمان زندگی من خودم هستم، چون من خیلی با سختیهای زندگی کنار آمدم و خودم را ساختم. اگر من قوی نبودم، شاید الان اینجا نبودم، خوشبختانه من همیشه سعی میکنم گفتن نام خدا مشکلات زندگی را برای خودم از بین ببرم.
او ادامه داد: مادر من، خیلی قوی بود و من هیچ وقت نتوانستم به اندازه او قوی باشم. با وجودی که ما ۸ تا بچه بودیم و زیاد اذیت میکردیم هیچ گاه مادرم عصبی نمیشد و خم به ابرو نمیآورد.
حمیدی در پایان حرفهایش گفت: من حسرت هیچ چیز را در زندگی ام نخوردم چون هر چیزی را که می خواستم با سعی و تلاش به دست آوردم.
گفتنی است؛ برنامه «شب نشینی» از دوشنبه تا پنجشنبه هر هفته ساعت ۲۳:۳۰ به وقت تهران و ۲۱ به وقت وین بر روی آنتن شبکه جهانی جام جم میرود اطلاعات بیشتر درباره «شب نشینی» و مهمانهای برنامه هر روز در صفحه اینستاگرامی @shabneshini.irani بارگذاری میشود.