در بخش اول گفتگو حجت الاسلام رضا فدایی گفت: مهمترین چیزی که ما در شبهای قدر میخواهیم عافیت و سلامتی است. عافیت یعنی ما عبادت سالم و به دور از ریا انجام دهیم.
کسانی که در این شبها در بیمارستان هستند و نمیتوانند در این شبها در مراسم شرکت کنند بهتر است عافیت در رزق داشته باشند.
در طول سال وظیفه انسانی ما است که به دیگران کمک کنیم و این موضوع فقط مختص به ماه مبارک رمضان نیست، با این حال خوشبختانه در این ماه مبلغ زیادی برای کمک به افراد مستمند جمع میشود.
وی افزود: افرادی که کمک میکنند، یقینا برای آنها برکت بالایی دارد و خداوند نیز افراد سخاوتمند را دوست دارد.
فدایی توضیح داد: ماه مبارک رمضان، ماه کمک است و شاید خداوند اجر بالاتری در این ماه برای کمک کنندگان در نظر گرفته باشد، پس ما باید تا آن جا که میتوانیم در این ماه به مردم کمک کنیم.
او در پایان اشاره کرد: یکی از فواید روزه این است که با تقوا میشویم و میتوانیم از گناهان دوری کنیم و همچنین صبرما را افزایش می دهد.
در بخش دوم گفتگو سعید کریمی گفت: پدر من در زورخانه کار میکرد و همین موضوع باعث شد تا من و برادرم هم در این زمینه دم برداریم. آنطور که من میدانم این ورزش متعلق به امیرالمومنین (ع) است و در ایران مظلوم واقع شده است.
او ادامه داد: در زورخانه علاوه بر پرورش روح، پرورش ذهن هم وجود دارد و همچنین در این ورزش روحیه فداکاری، مردانگی و جوانمردی را میتوانیم ببینیم.
سعید کریمی بیان کرد: وقتی شما داستان پوریای ولی را میشنوی که جلوی یک جوان هندی خاک شد تا آن جوان بتواند ازدواج کند و در سرزمینش سرافزار شود، روحیه جوانمردی و مردانگی را در این ورزش میتوانی پیدا کنی.
وی افزود: ورزش زورخانهای بخشهای شنا، میل و داخل گود دارد که مثلا کباده برای کمان کشی و ضرب زورخانه، هم طبل زدن در زمان جنگ بوده است، در واقع هر کدام از کارها نمادی برای فعالیتهای جنگ است.
وقتی شما وارد زورخانه میشوی به دلیل کوتاه بودن در این مکان باید سر را خم کنی و بعد وارد شوی و دلیل کوتاه بودن در، آن است که شما تمام غرورت را جلوی در خاک کنی و بعد وارد زورخانه شوی.
او ادامه داد: همیشه از پدرم میپرسیدم که تو برای من چه چیزی به ارث گذاشتی و او هم پاسخ میداد که من برای تو اعتبار و آبرو کنار گذاشتم و هنوز که هنوز است وقتی من جایی میروم مردم به من میگویند خدا پدر تو را بیاموزد.
وی افزود: از مردم میخواهم که اگر پدرانشان زنده است دست آنها ببوسند، زیرا از نظر من پدر یک تکیه گاه است و نباید آن را از دست داد.
حمید کریمی ادامه داد: فیلم احیا باعث شد که من ورزش زورخانه را یاد بگیرم و راه پدرم را ادامه دهم.
او ادامه داد: من در مطبوعات کار صفحه آرایی و گرافیک را انجام میدهم، البته پدر من قبل از زورخانه در مطبوعات کار میکرد و به همین دلیل من مطبوعات را خانه اصلی خودم میدانم.
حمید گفت: من در سال ۱۳۷۳ وقتی ۱۰ سالم بود به دعوت عبدالرضا اکبری، به بازی در فیلم سینمایی مدرسه دعوت شدم، بعد از آن فیلم به دلیل تحصیل چند سالی از حرفه بازیگری دور شدم.
در سال ۱۳۹۶ دوباره به عرصه بازیگری برگشتم که همه اینها را کمک برادر بزرگتر خودم میدانم زیرا الفبای بازیگری را از او آموختم.
گفتنی است؛ برنامه «شب نشینی» از شنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۲۳:۳۰ به وقت تهران و ۲۱ به وقت وین بر روی آنتن شبکه جهانی جام جم میرود و تهیه کننده این برنامه نیز عباس درویش است. اطلاعات بیشتر درباره «شب نشینی» و مهمانهای برنامه هر روز در صفحه اینستاگرامی @shabneshini. irani بارگذاری میشود.