در بخش اول برنامه گروه وصال به اجرای سرود مناسبتی عید فطر با عنوان آینه غیرت با تنظیم وحید اختری وشعر خلعت زاده پرداختند.
در بخش دوم برنامه قاری قرآن گفت: من متولد ۱۳ مهر سال ۱۳۷۵ در کیش هستم. پدرم ایرانی و مادرم زاده کویت است. من از ۸ سالگی قرائت قرآن را آغاز کردم.
موسی زاده ادامه داد:هنر قرائت قرآن چند صد سال قدمت دارد و سبک قرائت مجلسی از مصر میآید. ما اکنون قرائت قرآن را از بزرگان مصری تقلید میکنیم و نوآوریهای اکنون از آن سبک ایده میگیرند. در این دوران نظر مخاطبان به دلیل تفاوت در دوران کمی تغییر کرده و ما باید به آن توجه ویژهای داشته باشیم. من تصمیم گرفتم برای تبلیغ تلاوت قرآن و جا انداختن شیوه قرائت جدید راه متفاوتی را پیش بگیرم و این کار را در شبکههای مجازی انجام دهم. اکنون حدود ۱۷۰ هزار دنبالکننده در شبکههای اجتماعی دارم؛ در ماه رمضان مراسم جزء خوانی قرآن را اجرا کردم که خوشبختانه تا ۱ میلیون بازدید کننده داشت.
وی درباره فعالیتهای خود در فضای مجازی گفت: تلاوتی با یک خانم آمریکایی، به نام جنیفر گروت که در سال ۲۰۱۳ مسلمان شده بود داشتم. وی خوانندهای بود که پس از مسلمان شدن به تلاوت قرآن علاقه پیدا کرد. او با گوش دادن به تلاوتهای استاد عبدالباسط و استاد منشاوی بیشتر به تلاوت قرآن علاقه پیدا میکند و در نتیجه مسیر زندگی خود را تغییر میدهد. وی فعالیت خود را به عنوان قاری قرآن در شبکههای مجازی آغاز میکند و مورد توجه رسانههای غربی نیز قرار میگیرد. وی به دلیل هوش بالایی که دارد به زبانهای مختلف تسلط دارد و همچنین پس از برقراری ارتباط با من زبان فارسی را تا حدی آموخت.
او ادامه داد: یک سری از آیات قرآن عمومیت دارند و پند و اندرز بسیاری به مردم میدهند. چنین آیاتی در مراسمهای مختلف خوانده میشوند و همواره تاثیرگذاری بسیاری دارد. بسیاری از پیامهایی که مخاطبان برای من میفرستند جذاب و فوقالعاده هستند به طوری که افراد از ادیان مختلف به من پیام میدهند و از زیباییهای قرآن میگویند. این نشان میدهد که زیبایی قرائت قرآن کریم برای تمامی مردم جهان با ادیان مختلف است و حد و مرزی ندارد.
در بخش سوم برنامه فلاحی، به اجرای یکی از قطعات خود پرداخت و پس از آن در گفتوگو با مجریان شبکه گفت: هر کسی که در عرصه هنر فعالیت دارد الگوهای مختلف و هنرمندان متفاوتی را انتخاب میکند که در نهایت خود به چکیدهای از آنها تبدیل میشود. من نیز افرادی را که از نظر صدا به خود شبیهتر میدانستم مانند ناصر عبداللهی و مهدی یراحی را الگوی خود قرار دادم و از آنها آموختم چگونه به خوانندگی بپردازم.
در بخش سوم برنامه علیرضا علیا گفت: من پیش از بازیگری در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشتم اما اولین فیلمی که در آن بازی داشتم در سال ۷۰ بود که با دیالوگ معروف "حاجی سیدت را کشتند" همراه بود. پس از آن نیز آخرین شناسایی، سجاده آتش و ماه و خورشید بود. پس از آن در سال ۷۴ با مرحوم احمد بهبهانی سریال فروشگاه را بازی کردیم که از شبکه سه سیما پخش شد. بعد از آن نیز سریالهای متعددی بازی کردم که در آنها نقش پلیس داشتم یا در قالب تاریخی بودند.
علیا ادامه داد: در سریال "خانه امن" نقشی بازی کردم که بسیار شهرت پیدا کرد و اکنون بسیاری از افراد من را با نقش آقای خاوری میشناسند. بعد از آن در سال گذشته سریال سرجوخه را داشتیم و سپس روی خط زندگی و خانه دوست که در سال جاری پخش شدند. از موارد دیگر میتوان به سریال طلاق، مستوران، فیلم سینمایی عشق افراطی، کووید ۱۹، و سریال مارماهی اشاره کرد.
وی افزود: من از کلاس سوم دبستان به کلاس تئاتر رفتم و پس از آن وارد کلاسهای خانم گلاب آدینه شدم که بعدها با ورودم به کلاسهای استاد امین تارخ ادامه پیدا کرد. در آن کلاس افرادی مانند مهتاب کرامتی، مجید مشیری، حمید رضایی، رامین راستاد، داریوش پیرو، بهناز توکلی و امید امیری حضور داشتند که اکنون در عرصه بازیگری و تولید فعالیت دارند.
او گفت: متاسفانه علاقه به رشتههای مختلف برای پیشرفت در یک حوزه کافی نیست و افراد باید برای رشد و موفقیت خود تلاش بسیاری داشته باشند. اشخاصی که تمایل دارند بازیگر شوند باید مطالعه داشته باشند و تحقیقات بسیاری در حوزه فیلم و بازیگری انجام دهند.
این بازیگر سینما و تلویزیون در رابطه با تجربیات شغلی خود گفت: من در دوران فعالیت خود صدای شخصیتهای مختلفی در انیمیشنها را دوبله کردم و بین فیلمهای سینمایی نیز به جای لئوناردو دیکاپریو صداگذاری کردم.
سریال خانه دوست به تهیه کنندگی رحمان حاصلی و کارگردانی محمد حسنزاده تولید شده است. این برنامه تلویزیونی شبکه جام جم قرار نبود به صورت طنز اجرا شود اما با گذر زمان تصمیم گرفته شد قالبهای آموزشی را در چارچوب طنز به نسلهای مختلف توضیح دهد تا جذابیت بیشتری داشته باشد. ما برای این کار از ساعت ۵ صبح الی ۹ شب فعالیت میکردیم و در یک روز دو الی سه قسمت را به پایان میرساندیم. این برنامه تاکنون بازخورد خوبی داشته که ابتدا قرار بود به صورت برنامه رادیویی باشد که در نهایت به شکل امروزی در آمد.
علیا اظهار کرد: من همیشه میگویم هنر دوست هستم، واژه هنرمند ارزش بسیار بالایی دارد که تنها اشخاصی در والاترین سطح هنر لایق آن هستند. این افراد خود را بازیگر و هنرمند خطاب نمیکردند و تلاش داشتند تنها خودشان باشند. افراد باید بدانند پوششهای متفاوت و رفتارهای خاص نشانههای هنرمند بودن نیست و آنها باید از خطاب کردن خود به عنوان هنرمند خودداری کنند.
برنامه صبحگاهی "صبح پارسی"که از دوشنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۹صبح به تهیه کنندگی علیرضا نظارتاز شبکه جام جم پخش می شود، امروز با محوریت عید سعید فطر بر روی آنتن رفت. در این برنامه پس از پخش آیتمها، نماهنگ وخواندن خبر صبح پارسی؛ میلاد شیران و آلاء خامهیار با محمد موسی زاده، قاری قرآن،مهیار فلاحی، خواننده و علیرضا علیا، بازیگر سینما و تلویزیون به گفت و گو نشستند