در ابتدای این نشست که روز دوشنبه برگزار شد، دکتر ملکی به عزم جدی شبکه جهانی جام جم برای واگذاری سکان بخشی از برنامه سازی های شبکه به مراکز اسلامی سراسر جهان اشاره کرد و افزود این مهم به منظور اثرگذاری بیشتر بویژه از طریق دیده شدن ایرانیان و فارسی زبانان خارج کشور در قاب شبکه صورت می گیرد و تجربه موفق برخی واگذاری ها نظیر تهیه برنامه ترتیل قران کریم در ماه رمضان سال گذشته از سوی مرکز اسلامی لندن که بسیار موفق و پرمخاطب بود گواه بر همین مطلب است. دکتر ملکی ادامه داد به نظر من، یک رهاشدگی در خصوص موضوعات هویت فرهنگی و دینی ایرانیان خارج از کشور وجود دارد و در یک دوره ده ساله آنها به فراموشی سپرده شده بودند و اینک با اغاز بکار دولت جناب آقای رئیسی، شورای عالی ایرانیان خارج کشور، فعالیت مناسبی را آغاز کرده است. ایشان همچنین با اشاره به جایگاه و اهمیت مراکز اسلامی خارج کشور بویژه مرکز اسلامی لندن افزود: انتظار می رود این مراکز نقش وکیل مدافع ایرانیان خارج کشور را داشته باشند به این معنا که فقط فعالیت های خود را در امور دینی محدود نکنند بلکه همه مشکلات و نیازهای این عزیزان را از طریق شبکه جام جم و بویژه برنامه مشاور پیگیری کنند. دکتر ملکی، ضمن اشاره به دغدغه های فرهنگی و مذهبی ایرانیان خارج کشور، تلاش برای شناسایی شبهات دینی و معرفی افراد توانمند برای پاسخگویی به آنها را از اولویت های برنامه سازی ذکر کرد. دکتر ملکی افزود: یک انتظار ما از همکاری با مراکز اسلامی کمک به تولیدات برنامه های مناسب در محرم و صفر است. تهیه و تدارک ویژه برنامه به مناسبت ماه محرم و اربعین حسینی در مرکز اسلامی لندن برای پخش از آنتن شبکه جام جم، کمک به تهیه مستند از هیئت داران و پیرغلامان ایرانی و فارسی زبان در خارج کشور، تهیه سخنرانی برای پخش از شبکه جام جم در سه روز نخست دهه اول محرم با حضور سخنرانان و واعظان توانمند در مرکز اسلامی لندن، تهیه گزارش هایی از مراسم تاسوعا و عاشورا و اربعین حسینی در لندن و بیان خاطرات حضور ایرانیان خارج کشور در هیئت ها و نیز سفر به کربلا از این جمله هستند. وی افزود: در بلند مدت هم می توان برای همکاری در زمینه هایی چون پاسخ به شبهات مختلف دینی و فرهنگی ایرانیان خارج کشور و طرح موضوعات اعتقادی، برگزاری میزگردهای علمی با حضور نخبگان ایرانی و غیر ایرانی، برگزاری شب شعر، برگزاری نشست هایی با حضور خانواده های ایرانی با موضوع سبک زندگی اسلامی ایرانی، شناسایی و معرفی اساتید، اندیشمندان و نویسندگان مطرح ایرانی در خارج کشور و معرفی کتابها و آثار مختلف آنان، سوژه یابی و تولید مستندهای فاخر و .... برنامه ریزی کرد.
حجت الاسلام هاشم موسوی نیز ضمن قدردانی و تشکر برای برگزاری این جلسه مشترک گفت:" برای رسیدگی به مسائل می بایست اول دغدغه های مشترک مورد شناسایی قرار گیرد و پس از تفکیک محورها، اجرای جزئیات در دستور کار قرار گیرند" . همچنین ایشان برخی اقدامات و فعالیت های مرکز اسلامی لندن بویژه در اعیاد اسلامی از جمله برگزاری مراسم ها، جشن ها و آیین های دینی، دعای کمیل، و حتی برنامه های گوناگون برای غیر ایرانیان را برشمرد و بر ارزیابی و شناخت مناسب از امکانات و توانمندی های شبکه جام جم و مرکز اسلامی لندن برای تمرکز بیشتر بر نوع همکاری ها تاکید کرد.
وی با اعلام موافقت با همکاری برای برگزاری برنامه های پیشنهادی مدیر شبکه جام جم افزود: در موارد دیگری مانند رونمایی از کتاب با محوریت زبان فارسی و دین اسلام، معرفی افراد تازه مسلمان شده، نویسندگان کتاب از نگاه غیر مسلمانان در معرفی شخصیت امام حسین(ع) مانند دکتر کریس هیور نویسنده کتاب حسین(ع) و مبارزه در راه عدالت اشاره کرد و عنوان کرد مرکز اسلامی انگلیس مخاطبان و مراجعین متعددی با زبان های مختلف مانند عربی، انگلیسی، اردو و .... دارد و فعالیت های آن بسیار گسترده تر از سایر مراکز اسلامی مانند سیدنی، ایتالیا و ... است که لازم است جام جم به آنها نیز بپردازد.
در پایان، نمایندگان دو طرف برای پیگیری موارد توافق شده نمایندگان خود را معرفی کردند.