حجت الاسلام و المسلمین سعید کرمی، مدیرکل امور اجتماعی نهاد رهبری و کارشناس خانواده مهمان امروز صبح پارسی بود؛ وی در این برنامه از ازدواج حضرت امیرالمومنین (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) صحبت کرد. او در ادامه از درسهایی که میتوان از ازدواج ایشان آموخت سخن گفت.
مدیرکل امور اجتماعی نهاد رهبری و کارشناس خانواده گفت: ازدواج امیرالمومنین (ع) درسهای بسیاری برای انسانها دارد؛ اولین درس ازدواج ایشان با حضرت فاطمه زهرا (س) به موقع بودن زمان ازدواج است. ایشان در ۲۰ سالگی با حضرت فاطمه زهرا (س) ازدواج کردند. درس دیگر به زمان خواستگاری ایشان برمیگردد؛ با وجود آن که پیامبر (ص) میدانستند که حضرت علی (ع) برای دختر ایشان از سوی پروردگار انتخاب شده، باز هم ابتدا با حضرت فاطمه (س) مشورت کردند تا نظر او را بپرسند. ایشان با علم آن که این ازدواج باید صورت بگیرد باز هم از دختر خود نظرشان را پرسیدند.
کرمی ادامه داد: درس بعدی پرسش پیامبر (ص) از امام علی (ع) بود؛ ایشان در ابتدای خواستگاری از امیرالمومنین (ع) درخواست مرکب، ملک و یا ثروت دنیوی نداشتند اما از او پرسیدند که برای ازدواج چه چیزی دارند. حضرت امیرالمومنین (ع) در پاسخ فرمودند که تنها یک زره جنگ دارند. امام علی (ع) با فروش زره خود چند وسیله اصلی خانه برای گذراندن زندگی را خریداری کردند و از هزینههای بیمورد خودداری کردند. امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) با حداقل امکانات زندگی خود را آغاز کردند اما این کار را با رضایت و خوشحالی انجام دادند.
وی افزود: نکته بعدی آن است که امیرالمومنین (ع) تمامی مردم را به عروسی خود دعوت کردند؛ از آنجایی که واقعه ازدواج مقدس است توصیه میشود که زوجین مردم را در جشن خود شریک کنند و خوشحالی خود را به اشتراک بگذارند.
او گفت: نگه داشتن بنیان خانواده از اصل ازدواج اهمیت بیشتری دارد؛ میتوان گفت در کل تاریخ عشق حضرت امیرالمومنین (ع) و حضرت فاطمه (س) از همه زوجها قویتر بود و این دو بزرگوار به یکدیگر بسیار وابسته بودند. حضرت علی (ع) بارها فرمودند که حضرت فاطمه زهرا (س) بهترین یار ایشان بوده است. امیرالمومنین (ع) نیز در زندگی مشترک و کارهای داخل خانه به حضرت فاطمه (س) کمک میکردند.
برنامه صبحگاهی "صبح پارسی"که از دوشنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۹ صبح به تهیه کنندگی علیرضا نظارتاز شبکه جام جم پخش می شود، امروز با موضوع الگوبرداری از ازدواج امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) بر روی آنتن رفت. در این برنامه پس از پخش آیتمها، نماهنگ وخواندن خبر صبح پارسی؛ محمدامین نبیاللهی و آلاء خامهیار باحجت الاسلام و المسلمین سعید کرمی، مدیرکل امور اجتماعی نهاد رهبری و کارشناس خانواده به گفت و گو نشستند.
ماجرای زندگی زوج موفق با علاقهمندیهای متفاوت
مهدیه نصیری فر نویسنده و عضو کادر درمانی کرونا و مهدی یاقوتی مهندس برق و الکترونیک صنعتی مهمانان امروز صبح پارسی بودند؛ این زوج موفق در برنامه از اقدامات حرفهای خود سخن گفتند و راز ارتباط موثر و موفق در زندگی مشترک را با مخاطبان به اشتراک گذاشتند.
مهدیه نصیری فر نویسنده و عضو کادر درمانی کروناگفت: نویسندگی در کنار فعالیتهای مردمی مانند حضور در کادر درمان بسیار لحظات خاصی را رقم میزند چرا که انسان شرایط متفاوتی را مشاهده میکند و سوژهای بسیاری را میبیند. توانایی در برقراری ارتباط صمیمی با مردم حس خوشبختی به من میدهد چرا که همیشه این برقراری ارتباط را دوست دارم. با وجود آن که فعالیت در کادر درمان میتواند سخت باشد اما من میتوانم هر روز درس جدید بیاموزم و از شرایط مختلف الهام بگیرم.
وی افزود: کتاب «پیراهنش چهارخانه بود» برگرفته از مشکلات اجتماعی است؛ من در کنار این کتاب سالهای بسیاری مددکاری انجام دادم و در موسسههای خیریه متفاوتی بودم. این کتاب برگرفته از تمامی فعالیتهای من در مراکز مختلف بود. این کتاب را در دوران کرونا نوشتم و ژانر عاشقانه و اجتماعی دارد.
مهدی یاقوتی مهندس برق و الکترونیک صنعتی اظهار داشت: با وجود آن که در رشتههای شغلی با یکدیگر تفاوت داریم اما در زندگی مشترک تفاهم بسیاری داریم؛ همسرم باعث شده است که در زندگی طرز تفکر بهتری داشته باشم و همچنین در زندگی مشترک بهتر فعالیت کنم.
او ادامه داد: از نظر ما گفتوگو داشتن در زندگی حتی با وجود تفاوت در دیدگاهها میتواند یک زوج را به یک نتیجه مطلوب برساند. ما به این صورت میدانیم چگونه به خواستههای یکدیگر احترام بگذاریم و درباره هر اقدامی با هم صحبت کنیم.
برنامه صبحگاهی "صبح پارسی"که از دوشنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۹ صبح به تهیه کنندگی علیرضا نظارتاز شبکه جام جم پخش می شود، امروز با موضوع ازدواج موفق بر روی آنتن رفت. در این برنامه پس از پخش آیتمها، نماهنگ وخواندن خبر صبح پارسی؛ محمدامین نبیاللهی و آلاء خامهیار بامهدیه نصیری فر نویسنده و عضو کادر درمانی کرونا و مهدی یاقوتی مهندس برق و الکترونیک صنعتی به گفت و گو نشستند.