اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

پذیرش مدارک مربوط به کفالت و معافیت پزشکی در کنسولگری ها و صدور کارت کفالت

میهمانان مشاور درباره «تابعیت دو گانه و موضوع نظام وظیفه» گفتگو کردند.

  برنامه زنده­ ی «مشاور» که یکشنبه­ ی هر هفته از شبکه جام جم پخش می ­شود؛ به منظور پاسخگویی به پرسش­های ایرانیان خارج از کشور، هر بار میزبان یکی از کارشناسان و مقامات مسئول است. برابر اعلام قبلی مهمان برگزیده برای برنامه­ ی یکشنبه 26 شهریور، «مجتبی فردوسی ­پور» (مدیر گروه مطالعاتی غرب آسیا و شمال آفریقای مرکز مطالعات سیاسی و بین­ المللی وزارت امور خارجه) بود که در آخرین لحظات به دلیل یک برنامه ­ی کاری پیش­ بینی نشده؛ از حضور در برنامه باز ماند و «علیرضا رضوانی» (رئیس اداره تابعیت،  مهاجرین و پناهندگان وزارت امورخارجه) به عنوان میهمان، جایگزین ایشان شد.

رضوانی که به صورت تلفنی در برنامه حضور داشت؛ در پاسخ به پرسش مجری درباره­ ی «تابعیت دو گانه و موضوع نظام وظیفه» در آغاز  به توضیح در خصوص لایحه­ ی حمایت از ایرانیان خارج از کشور پرداخت و در ادامه به اصلاح ماده 989 قانون مدنی در راستای حل مشکل گریبان گیر دو تابعیتی ­ها در این لایحه اشاره کرد. وی گفت: «قانون مدنی ایران و ماده 989 آن بیش از صد سال قدمت دارد. با توجه به تعداد قابل توجه ایرانیان مقیم خارج از کشور اصلاح این ماده در شرایط حاضر ضروری به نظر می­ رسید. به همین مناسبت به اصلاح این ماده به وزارت خارجه پیشنهاد شد؛ در دولت به تصویب رسید و مدتی است در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی و تصویب قرار دارد. امیدواریم با تصویب این لایحه مشکل این هم میهنان در خصوص حفظ اموال غیرمنقول و نگه­داشتن دارایی هایشان در داخل کشور برطرف شود. البته این مورد با ماده 988 قانون مدنی که مربوط به ایرانیانی که ترک تابعیت می­ کنند؛ تفاوت دارد که براساس آن، این افراد یک سال فرصت دارند؛ اموال غیرمنقول خود را به بستگان مقیم داخل کشور منتقل کنند.»

 در ادامه­ ی برنامه و در فاصله ­ی بخش­ های مجزا شده­ ی گفتگو با مهمان، چند گزارش نیز پخش شد که در یکی از آن­ها «سردار مهری» در خصوص موضوع نظام وظیفه و خدمت سربازی مشمولان مقیم خارج از کشور توضیح می ­داد.

رئیس سازمان نظام وظیفه عمومی فراجا در این مورد گفت: مشمولان مقیم خارج از کشور در صورتی که وزارت امور خارجه اقامت آن ها را  به مدت سه سال در کشور ثالث تأیید کند؛ با مهر خروجی مشمولان می­ توانند در سال دوبار به کشور تردد کنند و در مجموع سه ماه در داخل اقامت داشته باشند. علاوه بر این مشمولان غایب می­توانند با مراجعه به «بنیاد ملی نخبگان» یا «تعاملات بین ­المللی رئیس جمهوری» با تعریف و اجرای پروژه از این تسهیلات استفاده کنند. همچنین کسانی که مشکل پزشکی دارند و مادران فاقد همسری که برای فرزندانشان درخواست کفالت دارند؛ درخواست آن­ها در کنسولگری­ ها پذیرفته می ­شود. کنسولگری­ ها مدارک مربوط به معافیت پزشکی، کفالت تک فرزند پدران بالای 70سال و مادران مطلقه را دریافت می­ کنند و کارت کفالت پس از تأیید مدارک صادر می ­شود.    

آخرین اخبار

مستند "شکست ترمیم ناپذیر" روی آنتن شبکه جهانی جام جم شب روشنی میهمان هندی خواهد داشت ادامه سلسله مباحث مهدویت در آیات و روایات بررسی چالش مدرسان غیرایرانی در زبان فارسی در برنامه شب روشنی شب روشنی با موضوع غذای ایرانی... تحلیل و بررسی تحولات میدانی و سیاسی در فلسطین و سرزمین های اشغالی در کنکاش پیام مدیر شبکه جهانی جام جم در پی حمله پلیس آلمان به مراکز اسلامی این کشور تحلیل شخصیت والای نگارنده تفسیر المیزان در رواق نگاهی مستند به جنایات رژیم صهیونیستی بررسی مطالبه رییس جمهور در اجلاس ریاض توسط کارشناسان کنکاش رواق با موضوع مهدویت در قرآن کنکاش ویژه 13 آبان ویژه های آنتن جام جم در روز مبارزه با استکبار جهانی.... آخرین تحولات غزه و جبهه مقاومت بررسی می‌شود کنکاش، ویژه ی فاجعه انسانی در غزه به روی آنتن می رود. مستند طوفان الاقصی به آنتن جام جم رسید. رواق از زندگانی پربار کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه(س) می گوید قوانینی که ایرانیان خارج از کشور باید درباره وقف بدانند. نبرد غزه و آینده فلسطین جنایت بزرگ اسرائیل و ابعاد عملیات طوفان الاقصی مسافر ری اهمیت توسعه صنعت نساجی کشور و لزوم سرمایه گذاری در ان، محور گفتگوی برنامه فرصت پخش زنده تجمع اعتراضی مردم در واکنش به جنایت صهیونیستها از شیکه جام جم تسلیت به تمامی آزادگان جهان بررسی عملکرد تیم ملی والیبال در مسابقات انتخابی المپیک ضرورت تأسیس وزارت خانه یا سازمان مستقل برای امور ایرانیان خارج از کشور تبیین برنامه های توسعه ی امور فرهنگی و اجتماعی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور در برنامه مشاور بررسی تحولات سیاسی و میدانی فلسطین در کنکاش رشادتهای فرزندان مقاومت به روایت مخاطبان جام جم بررسی علل صلح امام حسن (ع) در برنامه رواق پارک های علم و فناوری؛ موتور توسعه اقتصادی کشورها نگاهی به عملکرد کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ملاقات تیم اعزامی شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور با ایرانیان مقیم ترکیه "شکارچی شنبه" از قاب جام جم طرح مطالبات ایرانیان خارج از کشور در مشاور تحلیل حمله ترکیبی گروههای مقاومت فلسطینی به مواضع اسرائیل در برنامه تلویزیونی کنکاش رواق با موضوع هجرت معرفی و بررسی مشترکات ایران و عراق در برنامه فرصت مرور نتایج کاروان ورزشی ایران در هانگژو و والیبال انتخابی المپیک در ورزش ایران معاضدت قضایی و راه کارهای حقوقی برای طرح و پیگیری دعاوی قضایی ایرانیان خارج کشور معرفی راه­کارهای حقوقی برای طرح و پیگیری دعاوی قضایی ایرانیان خارج از کشور کنکاش با موضوع هفته وحدت دیدار با پدر سم شناسی ایران در مسیر ویژه برنامه رواق در هفته وحدت نگاهی به بازی‌های آسیایی هانگژو در ورزش ایران ارائه ی خدمات از طریق درگاه کنسولی دیجیتال به ایرانیان مقیم کانادا و برنامه ی گسترش آن شکوه زبان فارسی در خارج از مرزها تنوع خدمات کنسولی به ایرانیان خارج از کشور دستاوردهای فاخر دفاع مقدس هفته دفاع مقدس در قاب جام جم

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها