اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

اقدامات کمیته پارالمپیک و فدراسیون ورزش معلولین برای توسعه رشته‌های ورزشی

مروری بر افتخار‌آفرینی تیم ملی وزنه‌برداری معلولین و جانبازان در صبح پارسی

غلامرضا آسترکی، مربی وزنه‌برداری پارالمپیک گفت:  از سال ۱۳۷۶ از طریق هیئت ورزشی جانبازان و معلولین با رشته ورزشی وزنه‌برداری پارالمپیک آشنا شدم و به دلیل علاقه بسیاری که به آن داشتم این رشته را ادامه دادم؛ پس از مدتی فعالیت در رشته مورد نظر دچار مصدومیت شدم و به همین دلیل از همان زمان به مربیگری روی آوردم.

از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۶ در مقطع مربیگری ورزش وزنه‌برداری بودم و موفق شدم به مدت ده سال تیم استان تهران را به طور مداوم قهرمان کشوری کنم. از سال ۱۳۸۶ نیز در مسابقات برون‌مرزی تیم ملی شرکت کردم.

وی افزود:  در سال ۲۰۰۷ در مسابقات یونان رفتیم و سال ۲۰۰۸ نیز در مسابقات آمریکا شرکت کردیم که موفق به کسب مقام قهرمانی شدیم و رکورد‌های بسیاری را به ثبت رسانیدم. ما توانستیم در آن سال شاکله تیم ملی را مشخص کنیم.

او اظهار داشت: در سال ۲۰۱۰ نیز قهرمان کشوری در مسابقات لیبی شدیم و همچنین در کشور مالزی مقام سوم را کسب کردیم؛ در سال ۲۰۱۱ نیز موفق به کسب یک قهرمانی دیگر شدیم. سال ۲۰۱۲ نیز موفق شدیم چهار مدال طلا کسب کنیم و به موفق‌ترین تیم مسابقات پارالمپیک لندن شدیم.

مربی وزنه‌برداری پارالمپیک گفت: سال ۲۰۱۴ نیز دو مرتبه قهرمانی کسب کردیم و این قهرمانی‌ها در سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ نیز صورت گرفت. موفقیت‌های ما در سال ۲۰۱۸ نیز ادامه داشت و تیم ملی همواره افتخار آفرینی‌های بسیاری داشته است.

آسترکی اظهار کرد: افتخارات تیم‌ ملی ایران در وزنه‌برداری معلولین و دیگر رشته‌ها تنها با برنامه‌ریزی‌های فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین امکان‌پذیر شدند. خوشبختانه فدراسیون ورزش جانبازان و معلولین و کمیته پارالمپیک همواره تیم ملی را در مسیر پیشرفت قرار داده‌اند و علاوه بر رسیدگی به پیشرفت تیم، همواره به مباحثی مانند اخلاق‌مداری و توسعه فرهنگی نیز پرداخته‌اند.

وی افزود: ما اکنون در حال آماده‌سازی تیم ملی وزنه‌برداری برای مسابقات جهانی چین هستند و ما امیدواریم بتوانیم با آمادگی کامل در این مسابقات شرکت کنیم.

ما نیاز به آماده‌سازی و یافتن استعداد‌های جدید داریم و خوشبختانه به تازگی کمیته استعدادیابی تاسیس شده که افراد متخصص به بررسی استعداد‌های جدید می‌پردازند و آن‌ها را برای شرکت در تیم ملی آماده می‌سازند.

مربی وزنه‌برداری پارالمپیک ادامه داد: کلاس‌بندی ورزشکاران بسته به معلولیتی که دارند متفاوت است و افراد با توجه به رشته‌ای که انتخاب می‌کنند باید شرایط متفاوتی داشته باشند.

آسترکی افزود: خوشبختانه در تیم ملی والیبال نشسته بسیار افتخارآفرین بودیم و لیگ موفقی داشته‌ایم اما متاسفانه در مابقی رشته‌ها لیگی وجود ندارد و باید به آن‌ها بیشتر توجه کنیم.

برنامه صبحگاهی "صبح پارسی" که از دوشنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۹ صبح به تهیه کنندگی علیرضا نظارات از شبکه جام جم پخش می شود، امروز با موضوع ورزش‌های پارالمپیک بر روی آنتن رفت. در این برنامه پس از پخش آیتم‌ها و نماهنگ صبح پارسی؛ محمد‌امین نبی‌اللهی و آلاء خامه‌یار با غلامرضا آسترکی، مربی وزنه‌برداری پارالمپیک به گفت و گو نشستند.

آخرین اخبار

مستند "شکست ترمیم ناپذیر" روی آنتن شبکه جهانی جام جم شب روشنی میهمان هندی خواهد داشت ادامه سلسله مباحث مهدویت در آیات و روایات بررسی چالش مدرسان غیرایرانی در زبان فارسی در برنامه شب روشنی شب روشنی با موضوع غذای ایرانی... تحلیل و بررسی تحولات میدانی و سیاسی در فلسطین و سرزمین های اشغالی در کنکاش پیام مدیر شبکه جهانی جام جم در پی حمله پلیس آلمان به مراکز اسلامی این کشور تحلیل شخصیت والای نگارنده تفسیر المیزان در رواق نگاهی مستند به جنایات رژیم صهیونیستی بررسی مطالبه رییس جمهور در اجلاس ریاض توسط کارشناسان کنکاش رواق با موضوع مهدویت در قرآن کنکاش ویژه 13 آبان ویژه های آنتن جام جم در روز مبارزه با استکبار جهانی.... آخرین تحولات غزه و جبهه مقاومت بررسی می‌شود کنکاش، ویژه ی فاجعه انسانی در غزه به روی آنتن می رود. مستند طوفان الاقصی به آنتن جام جم رسید. رواق از زندگانی پربار کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه(س) می گوید قوانینی که ایرانیان خارج از کشور باید درباره وقف بدانند. نبرد غزه و آینده فلسطین جنایت بزرگ اسرائیل و ابعاد عملیات طوفان الاقصی مسافر ری اهمیت توسعه صنعت نساجی کشور و لزوم سرمایه گذاری در ان، محور گفتگوی برنامه فرصت پخش زنده تجمع اعتراضی مردم در واکنش به جنایت صهیونیستها از شیکه جام جم تسلیت به تمامی آزادگان جهان بررسی عملکرد تیم ملی والیبال در مسابقات انتخابی المپیک ضرورت تأسیس وزارت خانه یا سازمان مستقل برای امور ایرانیان خارج از کشور تبیین برنامه های توسعه ی امور فرهنگی و اجتماعی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور در برنامه مشاور بررسی تحولات سیاسی و میدانی فلسطین در کنکاش رشادتهای فرزندان مقاومت به روایت مخاطبان جام جم بررسی علل صلح امام حسن (ع) در برنامه رواق پارک های علم و فناوری؛ موتور توسعه اقتصادی کشورها نگاهی به عملکرد کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ملاقات تیم اعزامی شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور با ایرانیان مقیم ترکیه "شکارچی شنبه" از قاب جام جم طرح مطالبات ایرانیان خارج از کشور در مشاور تحلیل حمله ترکیبی گروههای مقاومت فلسطینی به مواضع اسرائیل در برنامه تلویزیونی کنکاش رواق با موضوع هجرت معرفی و بررسی مشترکات ایران و عراق در برنامه فرصت مرور نتایج کاروان ورزشی ایران در هانگژو و والیبال انتخابی المپیک در ورزش ایران معاضدت قضایی و راه کارهای حقوقی برای طرح و پیگیری دعاوی قضایی ایرانیان خارج کشور معرفی راه­کارهای حقوقی برای طرح و پیگیری دعاوی قضایی ایرانیان خارج از کشور کنکاش با موضوع هفته وحدت دیدار با پدر سم شناسی ایران در مسیر ویژه برنامه رواق در هفته وحدت نگاهی به بازی‌های آسیایی هانگژو در ورزش ایران ارائه ی خدمات از طریق درگاه کنسولی دیجیتال به ایرانیان مقیم کانادا و برنامه ی گسترش آن شکوه زبان فارسی در خارج از مرزها تنوع خدمات کنسولی به ایرانیان خارج از کشور دستاوردهای فاخر دفاع مقدس هفته دفاع مقدس در قاب جام جم

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها