ناصر عباسی، کارشناس رسانه گفت: از اخبار خوبی که به تازگی در رسانهها پخش میشود میتوان به دستاوردهای بینظیر ایران با وجود تحریمها اشاره کرد؛ با وجود آن که من کارشناس رسانه هستم به هیچ وجه درگیر فضای مجازی و رسانه نیستم و تنها ساعاتی از زندگی خود را در ظهر یا بعد از ظهر به آن اختصاص میدهم؛ من بیشتر ترجیح میدهم با دیگران گفتوگوی حضوری داشته باشم و یا کتاب بخوانم.
او اظهار داشت: بهترین راه برای پایان دادن به عادت به بررسی گوشی همراه و فضای مجازیT پیدا کردن جایگزین است؛ فرد زمانی که از خواب پا میشود باید ابتدا به مسائل بهداشتی خود رسیدگی کند و سپس با خانوادهاش ارتباط برقرار کند.
وی گفت: یکی از ویژگیهای منفی فضای مجازی ایجاد استرس در ذهن انسانها و وابسته کردن آنها به اخبار روزنامه است؛ انسان باید سعی کند ذهنی ساده داشته باشد و استرسهای ذهن خود را کاهش دهد.
کارشناس رسانه گفت: ما فیلم کوتاهی به نام "چشمی برای شنیدن" ساختیم تا دغدغههای ناشنوایان را به نمایش جهانیان بگذاریم. ما سعی کردیم راه حلی را ارائه دهیم که به سادگی ناشنوایان بتوانند زندگی آسانتری داشته باشند. راه حل ما گرفتن شمارهای مخصوص با گوشی است که یک همیار را به کمک فرد ناشنوا میرساند.
عباسی ادامه داد: زندگی انسانها بر پایه اخبار میگذرد به طوری که اخبار خوب و بد باعث تغییر زندگی افراد در جامعه میشود. برخی از اخبار نیز حالت چراغ خاموشی دارند چرا که موانع بسیاری دارند. برای مثال اگر ما فردی را در فضای مجازی منبع خبری خود بدانیم از بسیاری از اخبار مهم جا میمانیم چرا که آن فرد بر اساس سلیقه خود اخبار را منتشر میکند.
وی افزود: متاسفانه سواد رسانهای به افراد جامعه آموزش داده نمیشود اما این مسئله برای ورود به فضای مجازی بسیار مهم و ضروری است. ما باید بدانیم که نشر هر خبری که میبینیم اشتباه است چرا که برخی از آنها منبع درستی ندارند. ما همچنین باید رسانههای رسمی را مد نظر قرار دهیم.
گفتنی است؛ برنامه «شب نشینی» از شنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۲۳:۳۰ به وقت تهران و ۲۱ به وقت وین بر روی آنتن شبکه جهانی جام جم میرود و تهیه کننده این برنامه نیز یاسر معظمی گودرزی است. اطلاعات بیشتر درباره «شب نشینی» و مهمانهای برنامه هر روز در صفحه اینستاگرامی @shabneshini. irani بارگذاری میشود