سمیه حوتی، مربی صنایع دستی گفت: من در سال ۸۶ شروع به انجام کارها در حوزه سفالگری و میناکاری کردم و پدرم نیز در این راه همراهم بود؛ در این مسیر فرد برای یادگیری و پیشرفت با چالشهای بسیاری مواجه میشود.
حوتی ادامه داد: من از همان سالها آموزش کلیه مباحث سفال و سرامیک از ساخت سفال تا طراحی بر آنها شروع کردم تا افراد دیگر بتوانند این حرفه زیبا را یاد بگیرند و در این حوزه پیشرفت داشته باشند. در کارگاههای من میناکاری، طلاکاری و حرفههای مرتبط نیز آموزش داده میشوند.
وی افزود: من پس از کسب دیپلم به دلیل علاقهای که پدرم به هنر و طراحی داشتند به این حوزه رفتم. اولین کار هنری من در حوزه چوب و معرقکاری بود اما پس از مدتی سفالگری را امتحان کردم و در کارگاهی حضور پیدا کردم.
او اظهار داشت: پس از یک سال کار در آن کارگاه و انجام اشتباهات بسیار توانستم به موفقیت برسم و کارهای خود را ثبت ملی کنم. این طراحیها باعث شدند من دو نشان ملی دریافت کنم و احساس خوبی داشته باشم.
مربی صنایع دستی گفت: هنر قدرت خدا است زیرا همانطور که خداوند ما را نقش داد و آفرید ما سعی میکنیم در مقیاس بسیار کوچکتر آن زیبایی را در هنر به نمایش بگذاریم.
حوتی افزود: در میناکاری با قلم نقوش طراحی میشوند و بعد از اعمال لعاب روی ظرف آن را در کوره قرار میدهیم که با دماهای مختلف پخته میشوند.
وی ادامه داد: وقتی در کارگاه نیستم بیشتر به کارهای آینده خود فکر میکنم و دغدغه من این است که چه طرحهایی را میتوانم روی ظروف پیاده کنم. من طرحهای مختلف را در ذهنم نگه میدارم و سپس آنها را پیاده میکنم.
او اظهار کرد: من سعی میکنم در آموزش دادن به دیگران با آرامش کامل و حالت دوستانه این کار را انجام دهم تا افراد بتوانند حس خوبی در محیط داشته باشند و از خلاقیت خود استفاده کنند.
مربی صنایع دستی گفت: من بسیاری از اوقات از خلاقیت هنرجویان یاد میگیرم و کنار آنها مینشینم تا روند فعالیت آنها را بفهمم؛ به نظر من انسان همواره میتواند چیزهای جدیدی یاد بگیرد و هیج موقع علم انسان در حوزهای کامل نیست.
گفتنی است؛ برنامه «شب نشینی» از شنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران و ۲۰ به وقت وین بر روی آنتن شبکه جهانی جام جم میرود و تهیه کننده این برنامه نیز علی درویش است. اطلاعات بیشتر درباره «شب نشینی» و مهمانهای برنامه هر روز در صفحه اینستاگرامی @shabneshini. irani بارگذاری میشود