اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

آرزویی که به بازیگری رسید

خاطره جالب شیوا خسرومهر از اولین تجربه بازیگری‌اش

شیوا خسرومهر، بازیگر سینما و تلویزیون گفت: زمانی که آقای کریمی برای بازی در فصل سوم و چهارم سریال بچه مهندس من را به پروژه دعوت کردند من فصل یک و دو را ندیدم و به همین دلیل تصور می‌کردم که این یک کار کودک است اما زمانی که فهمیدم فرهاد قائمیان در آن پروژه ایفای نقش می‌کند سوالی برایم باقی نماند و ذهنیتم از سریال شکل گرفت.

خسرومهر ادامه داد: من از سه سالگی با پدرم تئاتر کار می‌کردم و نقش‌های پسر و دختر را انجام می‌دادم اما هیچ‌وقت تصور نمی‌کردم بازیگر شوم. در ابتدا فکر می‌کردم فیلمبردار شوم اما چون فیلمبردار خانم در ایران نبود تصمیم گرفتم به بازیگری بروم و در کنار کار خود فیلمبرداری انجام دهم اما پس از ورود به بازیگری هیچ وقت سمت فیلمبرداری نرفتم.

وی افزود: من اولین بار برای فیلم سینمایی "عروسی مهتاب" جلوی دوربین رفتم؛ پس از بازی در آن فیلم می‌خواستم برای درک تجربه بازیگر شدن به جلوی سینما بروم و تصویر خودم را بر سردر سینما ببینم. در ابتدا برای مدتی باور نمی‌کردم که تصویر من بر روی تابلوهای سینما است اما پس از مدتی این برایم عادی‌تر شد.

او اظهار داشت: با این حال همچنان از دیدن ایفای نقش خود در فیلم می‌ترسیدم. در نهایت یک روز تصمیم گرفتم کار را ببینم و مشاهده آن فیلم یکی از خاص‌ترین و جدیدترین احساساتی بود که هیچ‌وقت تجربه نکرده بودم.

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: من معمولا اگر سریالی در قسمت اول بتواند نظرم را جلب کند را مشاهده می‌کنم و اگر این اتفاق صورت نگیرد نمی‌توانم به دیدن آن سریال ادامه دهم. در سریال پدرسالار سکانسی وجود داشت که آقای کشاورز در آن بازی می‌کردند که بر روی غذا‌های سفره رفتند؛ آن سکانس‌ همیشه برای من ماندگار بوده و در ذهن من باقی مانده است. اگر می‌خواستم فیلمی بسازم از بین بازیگران خانم گوهر خیراندیش و آقای جوهرچی را انتخاب می‌کردم؛ همچنین در بین کارگردانان دوست داشتم با آقای فتحی کار کنم.

خسرومهر افزود: معمولا سفرهایی که رفته‌ام کاری بوده‌اند اما تعداد آن‌ها بالا بود. من علاقه دارم برای سفر به روستا‌هایی بروم که در کوه‌ها خانه ساخته‌اند و معماری این چنینی را بسیار دوست دارم.

گفتنی است؛ برنامه «شب نشینی» از شنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران و ۲۱ به وقت وین بر روی آنتن شبکه جهانی جام جم میرود و تهیه کننده این برنامه نیز علی درویش است. اطلاعات بیشتر درباره «شب نشینی» و مهمانهای برنامه هر روز در صفحه اینستاگرامی @shabneshini. irani بارگذاری میشود.
 

آخرین اخبار

مجله اقتصادی فرصت صنایع دستی، پیوند هنر و معنویت است "دکتر معرفت نجفی" (قاضی دیوان عالی کشور) گفت: آنچه شما از بخش آشپزی درخواست داشته اید: عملکرد تیم ملی تکواندو، موضوع ورزش ایران این هفته اوتمیل هم مقوی و هم رژیمی دعاوی خانوادگی ایرانیان مقیم خارج از کشور، موضوع مورد بحث مشاور کنکاش در نیمه خرداد آیتم های امروز خانه مهر دبیر اتحادیه پایاپای اسیایی خبر داد: "رخ خورشید" بر تارک جام جم تابستان، میوه های تابستانی و انواع ویروسها و باکتری ها پخش زنده بازی استقلال مقابل پرسپولیس ۱۰ خرداد 1402 از شبکه جام جم مجله اقتصادی جام جم روانه آنتن می شود. مشتاقان خورش گوجه سبز، بخش آشپزی امروز را ببینند. با رویدادهای هفتگی ورزش ایران همراه باشید چطور با رژیم، کیک بخوریم؟ عشق رضا با دلهای عاشق چه می کند؛ از استادی دانشگاه تا فراشی در آستان امام رئوف "محمد امین غفارزاده" (معاون امور دانشجویی و بورس مدارس خارج از کشور وزیر امور خارجه) به استودیوی مشاور آمد دستور پخت چلوخورش امین الدوله در آشپزخانه خانه مهر در دیدار مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ایران با رهبر انقلاب چه گذشت؟ اهمیت انتخاب نیک برای کودکان بیماران دیابتی گفتگوی پزشکی خانه مهر امروز را ببینند هر کس به زبانی صفت حمد تو گوید..... زرشک پلو با مرغ در همه جای دنیا طرفداران خاص خود را دارد. دل روشنی ؛ ویژه ی دهه کرامت با هنر فیروزه بافی آشنا شویم. بانوان قهرمان معرفی شدند ادراک رسانه ای چیست؟ کارشناس مشاور گفت: در خانه مهر می بینیم. آیین تجلیل از تنوع فرهنگی همراه با مشاور در کنکاش گفتگو خواهیم کرد: قاب ویژه خانه مهر در نمایشگاه کتاب تهران برنامه های دهه کرامت شبکه جهانی جام جم فراخوان مسابقه فرهنگی، هنری دهه کرامت تغذیه سالم در پیشگیری از سرطان مهم است. گزارش های آرتا از نمایشگاه کتاب برای کودکان خارج از کشور شبکه جام جم در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران سیری در نمایشگاه کتاب تهران همراه با کتابگرد دیدار مدیر شبکه جام جم با همکاران روابط عمومی در خانه مهر می بینید. مهارت هایی که به زندگی بهتر کمک می کند. برگ های زرین جام جم هدهد در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران کارشناس مشاور گفت: دلمه مجلسی اصفهانی را چطور بپزیم؟ کارشناس مشاور پاسخ می دهد: تحلیل دستاوردهای اکسپو 2023

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها