محمد مهدی سیدناصری، مدرس و پژوهشگر حوزه حقوق و روابط بینالملل و نویسنده گفت: من ارتباط فوقالعادهای با تصویرسازی دارم؛ موفقیتهایم را مدیون پدر و مادرم هستم چرا که کتابخوانی را آنها به من آموختند به طوری که من در مدرسه ابتدایی اقدام به نوشتن کتاب کردم.
سیدناصری ادامه داد: من همیشه به دانشجویانم میگویم که با کتابخوانی میتوانیم به آرزوهایمان برسیم و هر لحظه با تصویرسازی دقیق از آرزوها میتوانیم به آنها دست پیدا کنیم. کتابی که بیش از همه بر من تاثیر گذاشت کتاب قصههای شیرین و دلنشین بود که به عنوان اولین کتاب خواندم.
وی افزود: من همواره در کتابخوانی از ابتدا تا انتها با شخصیت اصلی همراه میشوم و به همین دلیل کتابها را زندگی میکنم؛ به همین دلیل زمانی که نویسنده شدم خود را در جای مخاطب نوجوان و کودک خود قرار دادم تا بتوانم کتابهای بهتری برای آنها بنویسم. آینده کشور در دست کودکان و نوجوانان است و به همین دلیل آنها را مخاطبهای اصلی کتابهای خود قرار دادم؛ من باور دارم کودکان به سادگی با خواندن کتابها و درک مطالب میتوانند آینده فوقالعادهای برای جامعه رقم بزنند.
او اظهار داشت: من زمانی که سختی کتابهای درسی را دیدم تصمیم گرفتم به سمت سادهسازی آنها قدم بردارم چرا که ما نیاز داریم اطلاعات را کسب کنیم و این اطلاعات باید به نوعی ساده باشند که در خانهها جا پیدا کنند.
مدرس و پژوهشگر حوزه حقوق و روابط بینالملل و نویسنده گفت: من از طرفی کتابهای آموزش حقوق با همکاران خود مینویسم که با سادهسازی آن سعی کردم این نوع کتابها را برای کودکان آماده کنم. از نظر من فناوری بیش از هرچیزی درگیر فرهنگ و اخلاق است و از آنجایی که بشر هیچ راهی جز قبول فناوری ندارد ما باید تعامل با مسائل جدید در فناوری را داشته باشیم. همچنین افراد باید سواد دیجیتال خود را بالا ببرند و والدین با این کار باید بتوانند فرزند خود را در مسیر درست قرار دهند.
سیدناصری اظهار کرد: ما اکنون با نسلی جدید مواجه هستیم که زندگی خود را با گوشی و رایانه آغاز کردهاند و به سمت فناوریهای آینده در حال حرکت هستند.
وی افزود: من کتاب «ما محافظان آب هستیم» را برای توضیح کمآبی و اهمیت حفظ آب آماده کردم تا کودکان با این مسئله آشنا باشند. مجموعه حقوق فردی و اجتماعی من نیز برای آموزش حقوق به کودکان جمعبندی شده و به اکنون در خارج از کشور نیز در حال فروش است.
او گفت: در نمایشگاههای کتابی که حاضر شدم فهمیدم پدر و مادرها این روزها سرمایهگذاریهای بسیاری بر روی کودکان انجام میدهند و هزینههای بسیاری برای کتابهای کودکان خود صرف میکنند.
سیدناصری اظهار کرد: متاسفانه ما در فضای مجازی و متاورس نیز کودکان کار داریم؛ اولین راه جلوگیری از سوءاستفاده از کودکان در این نسل از فناوری آگاهسازی فرزندانمان هست چرا که کودکان کار در نسل مدرن به شکل دیگری کار میکنند و بیشتر در فضای مجازی هستند. آگاهسازی کودکان از این مسئله میتواند جلوی آسیبهای اجتماعی بسیاری را بگیرد.
گفتنی است؛ برنامه «شب نشینی» از شنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران و ۲۱ به وقت وین بر روی آنتن شبکه جهانی جام جم میرود و تهیه کننده این برنامه نیز یاسر معظمی گودرزی است. اطلاعات بیشتر درباره «شب نشینی» و مهمانهای برنامه هر روز در صفحه اینستاگرامی @shabneshini. irani بارگذاری میشود