اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

رکورد کشیدن هواپیمای ۲۸ تنی با دندان در دست چه کسی است؟

خواهر و برادری که کشتی و هواپیما را با دندان کشیدند!

پوریا سرلک، رکورددار بلند کردن وزنه با دندان گفت: من از سن ۸ سالگی در حوزه ورزش‌های رزمی فعالیت می‌کردم و کارای قدرتی را بسیار دوست داشتم؛ استاد من خلیل عقاب بودم و ایشان یکی از اسطوره و الگوهای من هستند که چند وقت دیگر به ۱۰۰ سالگی می‌رسند.

وی افزود: در حال حاضر دارم در حیطه کشتی پهلوانی فعالیت می‌کنم و در کنار آن رکورددار کشیدن هواپیما، کامیون و کامیونت با دندان هستم. اکنون رکورد کشیدن هواپیمای ۲۸ تن و کشتی ۱۲۰ تن را دارم. کشتی مورد نظر را در جهت مخالف آب کشیدم که بسیار دشوارتر بود.

او اظهار داشت: منطقه شهری ما در بختیار تمامی افراد پهلوان بودند و این روحیه پهلوانی همیشه در اطراف من چه در آن منطقه و چه در تمامی شهرهای ایران وجود داشت. من از ۹ سالگی به رشته‌های پهلوانی و قدرتی علاقه‌مند بودم چرا که پدرم نیز در این حوزه فعالیت می‌کرد.

پوریا سرلک ادامه داد: من از همان زمان شیفته فعالیت پهلوانان سنتی بودم و با پهلوانان قدیمی مانند پهلوان اسفندیار و پهلوان خلیل عقاب ارتباط برقرار می‌کردم. خوشبختانه رشته‌های قدرتی همچنان در بین جوانان پرطرفدار است و ما شاگردان بسیاری داریم.

فائزه سرلک، ورزشکار و رکورددار کشیدن اجسام سنگین با دندان گفت: من در مسیر زندگی خود از اقدامات برادرم الگوبرداری کردم و از سن ۱۰ سالگی ورزش را آغاز کردم. این فعالیت‌ها با ورزش تکواندو آغاز شد. خوشبختانه به دلیل علاقه تمامی ما به ورزش، مادر و پدر همیشه من و برادرم را حمایت کردند چرا که می‌خواستند پیشرفت و موفقیت ما را ببینند.

وی افزود: من در کودکی زیر نظر برادرم ورزش می‌کردم و او مربی من بود تا زمانی که به مرحله رکوردزنی رسیدم؛ در آن زمان وارد حوزه کشیدن اجسام سنگین توسط دندان شدم و توانستم سه خودرو را به صورت همزمان جابه‌جا کنم.

او اظهار کرد: این فعالیت زیر نظر فدراسیون همگانی است و کمیته قوی‌ترین مردان بر روی آن نظارت دارد؛ این کار در جهان تنها توسط افراد محدود انجام شده است. من در سن ۱۶ سالگی توانستم اولین رکورد کشیدن سه خودرو را به ثبت برسانم.

فائزه سرلک ادامه داد: پس از آن توانستم رکوردهای خود را توسعه دهم و کامیون و کامیونت‌های سنگین‌تر با وزن شش تن و هشت تن را توسط دندان جابه‌جا کنم. پس از آن نیز رکوردهای دیگری مانند کشیدن کشتی ۲۸ تنی و اتوبوس داشتم که آن‌ها را رسانه‌ای نکردم اما در نظر دارم که در آینده آن‌ها را به ثبت برسانم.

گفتنی است؛ برنامه «شب نشینی» از شنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران و ۲۱ به وقت وین بر روی آنتن شبکه جهانی جام جم می‌رود و تهیه کننده این برنامه نیز عباس درویش است. اطلاعات بیشتر درباره «شب نشینی» و مهمان‌های برنامه هر روز در صفحه اینستاگرامی @shabneshini. irani بارگذاری می‌شود.
 

آخرین اخبار

شکوه زبان فارسی در خارج از مرزها تنوع خدمات کنسولی به ایرانیان خارج از کشور دستاوردهای فاخر دفاع مقدس شهادت امام حسن عسگری (ع) هفته دفاع مقدس هفته دفاع مقدس در قاب جام جم ویژه برنامه رواق به مناسبت هفته دفاع مقدس پذیرش مدارک مربوط به کفالت و معافیت پزشکی در کنسولگری ها و صدور کارت کفالت نگاهی به عملکرد تیم ملی فوتبال امید دل روشنی روانه آنتن می شود. جایگاه ایرانیان خارج از کشور در معادلات سیاسی جهان تحلیل و بررسی ناآرامی های 1401 در کنکاش پخش مستند غبار از آنتن جام جم کنکاش ویژه سالگرد اغتشاشات 1401 تحلیل دیدگاه های دولت در حوزه تعاون و سرمایه گذاری ویژه برنامه کنکاش به مناسبت سالگرد اغتشاشات ۱۴۰۱ در کشور روایت «غبار» از نوبراندازان اجاره ای و خشونت طلب کارگروه فرهنگ و رسانه در شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور و نقش تأثیرگذار شبکه جام جم به عنوان حلقه ی ارتباط همراه با شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور ضرورت بصیرت در وضعیت کنونی جهان تبیین تفاوت اصطلاحات «بیع نامه» با «توافق نامه» و «قولنامه» در برنامه مشاور مستند "علمدار"، روایت گستره مدار قیام عاشورا . گفتگو درباره آشنایی ایرانیان خارج از کشور با اسناد مالکیت و نکات کلیدی قراردادها در مشاور راز ماندگاری سرداری که تاریخ ساز شد. گفتگویی دیگر برای پیداکردن فرصت های جدید ایرانگردی در جام جم تحلیل و بررسی هفته دوم والیبال قهرمانی آسیا در برنامه ورزش ایران ارائه ی بیش از 130 خدمت کنسولی به هم میهنان مقیم خارج از کشور تحلیل و بررسی خدمات پر تعداد کنسولگری ها به ایرانیان خارج از کشور در برنامه مشاور. گفتگوي صميمانه رييس قوه قضاييه با ايرانيان خارج كشور به زودی از شبکه جهانی جام جم بریکس در چشم‌انداز آینده ایران نظم جدید از شبکه جهانی جام جم مجله اقتصادی فرصت در آستانه هفته دولت سفری کوتاه به نقاط مختلف کشورمان با آیتم های شب روشنی توضیحات مدیر کل املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور درباره قوانین جدید املاک ایرانیان خارج از کشور و قانون الزام ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول کودتای ۲۸ مرداد به زبان ساده؛ دخالت خارجی‌ها و سقوط مصدق تضمین صندوق توسعه ملی درباره تهران این شهر شلوغ و دوست داشتنی گفتگو می کنیم. ادبیات فارسی و هویت ایرانی ایران سرزمین فرصت های سرمایه گذاری است پیشنهاد تأسیس سازمان مهاجرت نخبگان برای ایجاد وحدت رویه نگاهی به عملکرد کاروان اعزامی ایران به یونیورسیاد دانشجویان جهان ۲۰۲۳ چین با نام «علمداران» نیمه دوم تابستانی پربار با تازه های جام جم جنایتی دیگر در شاهچراغ جایگاه و اهداف برگزاری همایش سالانه اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور تعامل و همکاری دانشجویان خارج از کشور با شبکه جهانی جام جم صدای پای انتخابات تحلیل منافع عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای کارشناس مشاور خبر داد:

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها