اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

تغییر نگاه دنیا نسبت به توانمندی­های ایران و اهمیت برگزاری نمایشگاه­های بین ­المللی

"مهدی احمدی اصل" رئیس هیأت مدیره ­ی "شرکت سهامی نمایشگاه­های بین­ المللی جمهوری اسلامی ایران: باید از هیأت­های خارجی برای جلب توجه دنیا نسبت به توانمندی ­های ایران دعوت کنیم.

صنعت نمایشگاهی، صنعتی پدیدآمده در سده ­های اخیر است؛ اما برگزاری نمایشگاه­ پیشینه­ ای 6000 ساله دارد و به زمانی باز می ­گردد که "فنیقی­"ها نخستین­ بار با راه ­اندازی "بازارهای مکاره" توجه همگان را به نقش و اهمیت این پدیده جلب کردند. در ایران، نمایشگاه بین ­المللی به­ شکل امروزی اولین بار در سال 1347 شکل گرفت و برگزاری آن به ­صورت دوره­ ای بیش از سه دهه ادامه یافت. سال 1379 با توجه به موفقیت­های "صنعت نمایشگاهی" در کشورهای جهان، مسیر حرکت به سمت "نمایشگاه­های تخصصی" اصلاح شد و در حال حاضر برگزاری نمایشگاه­های تخصصصی در 90 عنوان در دستور کار قرار دارد.      

این تاریخچه­ ی فشرده، خلاصه­ ی مطالبی ­است که "مهدی احمدی اصل" رئیس هیأت مدیره ­ی "شرکت سهامی نمایشگاه­های بین­ المللی جمهوری اسلامی ایران" سخنان خود در برنامه­ ی "مشاور" شبکه جام جم را با آن آغاز کرد. وی از نمایشگاه­های بین ­المللی با عنوان "ویترین توسعه­ ی کشور" یاد کرد و شکل­ گیری "صنعت نمایشگاهی" را چشم­ انداز آینده ­ای دانست که می ­تواند با توسعه­ ی تجارت خارجی، سهم صادرات غیرنفتی، در توسعه­ ی پایدار کشور را تا حد چشمگیری افزایش دهد.

وی همچنین گفت: واردشدن به عرصه­ ی جهانی نیازمند حضور افرادی ­است که با فرهنگ، زبان و ذائقه­ ی کشورهای هدف آشنایی داشته ­باشند؛ کسانی مانند ایرانیان مقیم خارج کشور که در ارتباط با "رایزنان بازرگانی" ایران در سفارت­خانه­ ها و "سازمان توسعه­ ی تجارت" در داخل کشور می­ توانند به تحقق این اهداف یاری برسانند. این پروسه با نیازسنجی در خصوص طیفی از محصولات ایرانی و درخواست برگزاری نمایشگاه شروع می­ شود و با صدور مجوز توسط سازمان توسعه تجارت به مرحله ­ی اجرا می­رسد.   

این مطالب با توضیح "محسن رحیمی" (وابسته­ ی بازرگانی سفارت ایران در روسیه) تکمیل شد. وی که از طریق تلفن با برنامه تماس داشت؛ حضور پاویون­های ایرانی در نمایشگاه ­های تخصصی روسیه را تجربه ­ی موفقی در توسعه ­ی تجارت با این کشور دانست و حضور ایران در پاویون­های صنعت خودرو، تجهیزات پزشکی و مصالح ساختمانی را سودمند؛ اما نیازمند توسعه و افزایش سهم اعلام کرد.

وی گفت: "سهم ایران در واردات 200 تا 300 میلیارد دلاری روسیه بسیار ناچیز و چیزی در حدود نیم میلیارد (بین 500 تا 600 میلیون دلار) است. روس­ها شناخت درستی از توان تولیدی و ظرفیت­های کشور ما ندارند و ما با شناخت بازار روسیه، اعزام هیأت­ های ایرانی و جدیت بیشتر در بازاریابی و مشاوره­ ی حقوقی می­توانیم حداکثر استفاده را از این بازار ببریم و این تجربه­ ی موفق را در کشورهای دیگر تکرار کنیم."

 "دعوت از هیأت­های خارجی برای جلب توجه دنیا نسبت به توانمندی ­های ایران"، پیشنهاد دیگری بود که مهمان برنامه پس از پاسخگویی به پرسش مخاطبان بر آن تأکید کرد.

"مهدی احمدی اصل" گفت: شاهد بوده ­ایم که هیأت­­ های دعوت­ شده از کشورهای دیگر با مشاهده­ ی صنایع بزرگ ما اظهار تعجب کرده ­اند. از جمله هیأت روسی را داشتیم که با مشاهده ­ی توربین­های عظیم تولیدی "مپنا" شگفت­ زده شدند و توان صنعتی ما را ستودند. واقعیت این است که ما در حوزه­ های بازاریابی، برندینگ و بسته­ بندی ضعف داریم و لازم است که علاوه بر رفع این کمبودها، همه­ ی ارکان کشور لزوم شکل ­گیری "صنعت نمایشگاهی" را به رسمیت بشناسند و در مسیر شکل­ گیری آن برنامه­ ریزی و سرمایه­ گذاری کنند. 

آخرین اخبار

سینمایی های هفتگی جام جم مستند "شکست ترمیم ناپذیر" روی آنتن شبکه جهانی جام جم شب روشنی میهمان هندی خواهد داشت ادامه سلسله مباحث مهدویت در آیات و روایات بررسی چالش مدرسان غیرایرانی در زبان فارسی در برنامه شب روشنی شب روشنی با موضوع غذای ایرانی... تحلیل و بررسی تحولات میدانی و سیاسی در فلسطین و سرزمین های اشغالی در کنکاش پیام مدیر شبکه جهانی جام جم در پی حمله پلیس آلمان به مراکز اسلامی این کشور تحلیل شخصیت والای نگارنده تفسیر المیزان در رواق نگاهی مستند به جنایات رژیم صهیونیستی بررسی مطالبه رییس جمهور در اجلاس ریاض توسط کارشناسان کنکاش رواق با موضوع مهدویت در قرآن کنکاش ویژه 13 آبان ویژه های آنتن جام جم در روز مبارزه با استکبار جهانی.... آخرین تحولات غزه و جبهه مقاومت بررسی می‌شود کنکاش، ویژه ی فاجعه انسانی در غزه به روی آنتن می رود. مستند طوفان الاقصی به آنتن جام جم رسید. رواق از زندگانی پربار کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه(س) می گوید قوانینی که ایرانیان خارج از کشور باید درباره وقف بدانند. نبرد غزه و آینده فلسطین جنایت بزرگ اسرائیل و ابعاد عملیات طوفان الاقصی مسافر ری اهمیت توسعه صنعت نساجی کشور و لزوم سرمایه گذاری در ان، محور گفتگوی برنامه فرصت پخش زنده تجمع اعتراضی مردم در واکنش به جنایت صهیونیستها از شیکه جام جم تسلیت به تمامی آزادگان جهان بررسی عملکرد تیم ملی والیبال در مسابقات انتخابی المپیک ضرورت تأسیس وزارت خانه یا سازمان مستقل برای امور ایرانیان خارج از کشور تبیین برنامه های توسعه ی امور فرهنگی و اجتماعی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور در برنامه مشاور بررسی تحولات سیاسی و میدانی فلسطین در کنکاش رشادتهای فرزندان مقاومت به روایت مخاطبان جام جم بررسی علل صلح امام حسن (ع) در برنامه رواق پارک های علم و فناوری؛ موتور توسعه اقتصادی کشورها نگاهی به عملکرد کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ملاقات تیم اعزامی شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور با ایرانیان مقیم ترکیه "شکارچی شنبه" از قاب جام جم طرح مطالبات ایرانیان خارج از کشور در مشاور تحلیل حمله ترکیبی گروههای مقاومت فلسطینی به مواضع اسرائیل در برنامه تلویزیونی کنکاش رواق با موضوع هجرت معرفی و بررسی مشترکات ایران و عراق در برنامه فرصت مرور نتایج کاروان ورزشی ایران در هانگژو و والیبال انتخابی المپیک در ورزش ایران معاضدت قضایی و راه کارهای حقوقی برای طرح و پیگیری دعاوی قضایی ایرانیان خارج کشور معرفی راه­کارهای حقوقی برای طرح و پیگیری دعاوی قضایی ایرانیان خارج از کشور کنکاش با موضوع هفته وحدت دیدار با پدر سم شناسی ایران در مسیر ویژه برنامه رواق در هفته وحدت نگاهی به بازی‌های آسیایی هانگژو در ورزش ایران ارائه ی خدمات از طریق درگاه کنسولی دیجیتال به ایرانیان مقیم کانادا و برنامه ی گسترش آن شکوه زبان فارسی در خارج از مرزها تنوع خدمات کنسولی به ایرانیان خارج از کشور دستاوردهای فاخر دفاع مقدس

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها