امیر سرتیپ خلبان، حسین شاهیننژاد، روز نوزدهم بهمن میهمان شبکه جام جم حضور شد و درباره نیروی هوایی و ارتش ایران و نقش حیاتی آنها در قبل و بعد از انقلاب اسلامی سخن گفت.
امیر شاهیننژاد گفت: من از ده سالگی عاشق پرواز شدم و از همان زمان سعی کردم با ساختن ماکتهای هواپیما و شرکت در مجامعی که این صنعت در آنها ارائه میشد، خود را به روز نگه دارم. قبل از گرفتن دیپلم، عضو باشگاه پرواز با هواپیماهای بیموتور بودم. بعد از آن هم وارد نیروی هوایی شدم.
وی در مورد سالروز بیعت همافران با امام خمینی (ره) افزود: حرکت همافران و کارکنان نیروی هوایی در آن روز، یک بیعت خالصانه بود. نیروی هوایی در ارتش سابق، به نوعی سوگلی ارتش بود. بیعت این سوگلی سابق با رهبر انقلاب اسلامی، پیامی برای بقیه سران ارتش بود که در ادامه آن بیطرفی خود را اعلام کرد. به باور تحلیلگران خارجی، کودتایی از طرف ارتش در راه بود. اما این حرکت موضعگیری صحیح و منطقی ارتش را برای همگان آشکار کرد.
خلبان شاهیننژاد اظهار داشت: ارتش ما از همان زمان انقلاب تا کنون، همواره ملی و مذهبی بوده است. کسانی که در ارتش خدمت میکنند همواره خود را وقف ایران، زادگاه و میهنشان و نه یک شخص خاص میکنند. لذا ارتش هیچگاه سیاسی نبوده است و همواره اقتدار ایران، حفظ مرزهای آن و آرامش مردم، برای ما در اولویت قرار داشته است.
وی ضمن اظهار گلایه از یکی از مستندهای پخش شده از صدا و سیما گفت: معمولا در ایامی مثل دهه فجر صدا و سیما در جهت تنویر افکار عمومی که رسالت این رسانه است، فیلمها و مستندات خوب و آموزندهای پخش میکند. اما بعضا رشادتها و شجاعتهای ارتش زیر سوال میرود. در خلال مستندی که پخش شد، به نقل از ارتشبد حسین فردوست گفته شد که: «ارتش ایران در قبل از انقلاب صرفا ارتشی سان و رژه بود» که من میخواهم با اشاره به دو عملیات بزرگی که قبل از انقلاب انجام شد، آن را اصلاح کنم.
وی در ادامه افزود: در سال ۴۱ بلژیک کشور کنگو را در استعمار خود داشت. در آنجا شخصیتی مانند پاتریس لومومبا در راس قرار گرفت و انقلابی مردمی شکل گرفت. طی این جریان، لومومبا توسط بلژیکیها به طرز فجیعی کشته شد. سازمان ملل از چندین عضو خود دعوت به کمک کرد. در آن زمان نیروی هوایی ما شش فروند هوایی خود را به کونگو فرستاد و این عملیات به قدری موفقیتآمیز بود که سازمان ملل بعد از آن کتبا از نیروی هوایی ایران تشکر کرد.
امیر سرتیپ شاهیننژاد در آخر گفت: حضور ما در ظفار همان نقشی بود که سپهبد شهید قاسم سلیمانی در سوریه و عراق داشت. از سالهای قبل، رسیدن به آبهای خلیج فارس آرزوی اتحادیه جماهیر شوروی بود. وقتی روسیه با حمایت چین، کوبا و چند کشور دیگر، بخشی از آبهای خلیج فارس را دچار آشوب کرد، سلطان قابوس از کشورهای عربی درخواست کمک کرد و کسی کاری نکرد. اما زمانی که از ایران کمک خواست، ایران توانست طی سه سال آن آشوب را از بین ببرد. لذا نیروی هوایی به عنوان نیرویی فدایی، همواره در خدمت مردم بوده و نباید در عملکرد آن خطی بین قبل و بعد از انقلاب اسلامی وجود داشته باشد.