اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

حضور جمعیت هلال احمر ایران در بین ۵ جمعیت برتر دنیا

 اعظام نیروهای جمعیت هلال احمر ایران به ترکیه و سوریه تنها ساعاتی پس از وقوع حادثه
نوید کرم‌زاده، مدیرکل تشریفات و ارتباطات بین الملل جمعیت هلال احمر روز پنجشنبه یازدهم اسفند ماه به استودیوی صبح پارسی آمد.

او گفت: نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر بزرگ‌ترین شبکه بشردوستانه دنیا است که از سه رکن اصلی کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ، فدراسیون بین‌المللی جمعیتی صلیب سرخ و ۱۹۲ جمعیت ملی شکل می‌گیرد. این نهضت ۷ اصل اساسی دارد که جمعیت‌های ملی به آن پایبند هستند.
کرم‌زاده اظهار داشت: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بر اساس بند ۱ عضو فدراسیون بین‌المللی است و بر اساس بند ۲ در جهت خدمت به انسان‌ها تلاش می‌کند. در بند ۳ وظیفه انجام کمک‌های امدادی در داخل و خارج از کشور را دارند. به دنبال این مسئله جمعیت‌های ملی در صورت وقوع حوادث درخواست استمداد می‌کنند. حوادث ترکیه و سوریه نیز باعث شد تا این کشورها درخواست استمداد کنند و به دنبال آن نیز ایران به دو درخواست پاسخ داد و نیروهایی را به هر دو کشور اعزام کرد. 

وی افزود: کمک‌های ما به شکل‌های مختلف با تجهیزات کامل به مقصد اعزام شدند و بسته به نیاز مردم اقلام مختلفی در اختیار آن‌ها قرار داده شده است. از زمانی که زلزله رخ داد، مرکز کنترل هماهنگی جمعیت هلال احمر این سانحه را رصد کردند؛ پس از مشخص شدن ابعاد این حادثه جمعیت ملی هلال احمر اعلام آمادگی کرد و در همان روز نیروهای واکنش سریع خود را به ترکیه ارسال کرد. جمعیت ملی ایران اولین جمعیت ملی بود که در دو کشور آسیب دیده حاضر شدند.

او ادامه داد: حضور به موقع جمعیت هلال احمر ایران باعث شد تا رئیس فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر به صورت کتبی از هلال احمر ایران قدردانی کند. در رسانه‌های ترکیه و سوریه مردم نیز از کمک‌های ایران تشکر می‌کردند. 

کرم‌زاده گفت: تمامی مقامات و مردم ترکیه و سوریه به دنبال کمک‌های جمعیت هلال احمر ایران از مسئولان مربوطه تشکر کردند. ایران همواره بعد نوع‌دوستی و بشردوستی خود را نشان داده‌اند و پیش از این در سیل پاکستان و قحطی سومالی نیز همکاری‌های لازم را نشان داده است. 

 مدیرکل تشریفات و ارتباطات بین الملل جمعیت هلال احمر اظهار داشت: در بحث تحریم‌ها کشورهای غربی مدعی می‌شوند که مسائل مهم و بشر دوستانه مورد تحریم قرار نمی‌گیرند اما در عمل این مسئله فرق می‌کند و ما شاهد آن هستیم که داروها به بسیاری از بیماران نمی‌رسد. بالغ بر ۱۰۰ کشور در ترکیه حضور پیدا کردند اما در رابطه با سوریه چنین حمایتی وجود نداشت. 

وی افزود: رئیس هلال احمر کشور ابتکار عملی به خرج داده و به دنبال آن شبکه‌ای از کشورهای تحت تحریم شکل بگیرد و آثار سوء تحریم‌ها ثبت شود. 

او ادامه داد: جمعیت هلال احمر ایران جزو جمعیت‌های پیشرو صلیب سرخ و هلال احمر به حساب می‌آید و به اظهار خود فدراسیون بین‌المللی، جمعیت هلال احمر ایران جزو پنج جمعیت برتر است. جمعیت هلال احمر ایران نیروی متخصص خوبی دارد و تنها جمعیتی است که تیم‌های درمان اضطراری دارد. ما همچنین تولید چادرها را خود انجام می‌دهیم و در حوزه‌های مختلفی پیشروی منطقه هستیم. جمعیت هلال احمر ایران در اردیبهشت ۱۰۰ ساله شد و این سابقه نشانگر پیشینه خوب جمعیت هلال احمر ایران است. 

کرم‌زاده گفت: جمعیت هلال احمر ایران دو میلیون داوطلب دارد. افراد فارغ از نژاد، جنسیت، ملیت و محل زندگی می‌توانند به صورت داوطلبانه با هلال احمر همکاری کنند. جمعیت هلال احمر محدودیت سنی ندارد و کودکان در مهد کودک می‌توانند وارد جمعیت شوند. سازمان داوطلبان هلال احمر حوزه‌های مختلفی دارند و افراد می‌توانند به شکل‌های متفاوتی کمک خود را ارائه دهند.

آخرین اخبار

هفته دفاع مقدس هفته دفاع مقدس در قاب جام جم ویژه برنامه رواق به مناسبت هفته دفاع مقدس پذیرش مدارک مربوط به کفالت و معافیت پزشکی در کنسولگری ها و صدور کارت کفالت نگاهی به عملکرد تیم ملی فوتبال امید دل روشنی روانه آنتن می شود. جایگاه ایرانیان خارج از کشور در معادلات سیاسی جهان تحلیل و بررسی ناآرامی های 1401 در کنکاش پخش مستند غبار از آنتن جام جم کنکاش ویژه سالگرد اغتشاشات 1401 تحلیل دیدگاه های دولت در حوزه تعاون و سرمایه گذاری ویژه برنامه کنکاش به مناسبت سالگرد اغتشاشات ۱۴۰۱ در کشور روایت «غبار» از نوبراندازان اجاره ای و خشونت طلب کارگروه فرهنگ و رسانه در شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور و نقش تأثیرگذار شبکه جام جم به عنوان حلقه ی ارتباط همراه با شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور ضرورت بصیرت در وضعیت کنونی جهان تبیین تفاوت اصطلاحات «بیع نامه» با «توافق نامه» و «قولنامه» در برنامه مشاور مستند "علمدار"، روایت گستره مدار قیام عاشورا . گفتگو درباره آشنایی ایرانیان خارج از کشور با اسناد مالکیت و نکات کلیدی قراردادها در مشاور راز ماندگاری سرداری که تاریخ ساز شد. گفتگویی دیگر برای پیداکردن فرصت های جدید ایرانگردی در جام جم تحلیل و بررسی هفته دوم والیبال قهرمانی آسیا در برنامه ورزش ایران ارائه ی بیش از 130 خدمت کنسولی به هم میهنان مقیم خارج از کشور تحلیل و بررسی خدمات پر تعداد کنسولگری ها به ایرانیان خارج از کشور در برنامه مشاور. گفتگوي صميمانه رييس قوه قضاييه با ايرانيان خارج كشور به زودی از شبکه جهانی جام جم بریکس در چشم‌انداز آینده ایران نظم جدید از شبکه جهانی جام جم مجله اقتصادی فرصت در آستانه هفته دولت سفری کوتاه به نقاط مختلف کشورمان با آیتم های شب روشنی توضیحات مدیر کل املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور درباره قوانین جدید املاک ایرانیان خارج از کشور و قانون الزام ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول کودتای ۲۸ مرداد به زبان ساده؛ دخالت خارجی‌ها و سقوط مصدق تضمین صندوق توسعه ملی درباره تهران این شهر شلوغ و دوست داشتنی گفتگو می کنیم. ادبیات فارسی و هویت ایرانی ایران سرزمین فرصت های سرمایه گذاری است پیشنهاد تأسیس سازمان مهاجرت نخبگان برای ایجاد وحدت رویه نگاهی به عملکرد کاروان اعزامی ایران به یونیورسیاد دانشجویان جهان ۲۰۲۳ چین با نام «علمداران» نیمه دوم تابستانی پربار با تازه های جام جم جنایتی دیگر در شاهچراغ جایگاه و اهداف برگزاری همایش سالانه اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور تعامل و همکاری دانشجویان خارج از کشور با شبکه جهانی جام جم صدای پای انتخابات تحلیل منافع عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای کارشناس مشاور خبر داد: نگاهی به عملکرد تیم ملی وزنه برداری نوجوانان و جوانان در برنامه ورزش ایران جزئیات قوانین بیع و اجاره در ایران «حقوق بشر به سبک آمریکایی» ۱۴ مرداد، روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی؛ موضوع مورد بحث کنکاش

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها