اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

پیام نوروزی مدیر شبکه جهانی جام جم

حسن ملکی مدیر شبکه جام جم، در پیامی، فرا رسیدن سال نو را به ایرانیان و فارسی زبانان سراسر دنیا تبریک گفت.

یا مقلب القلوب و الابصار؛ یا مدبر اللیل و النهار؛ یا محول الحول و الاحوال؛ حول حالنا الی احسن الحال
زکوی یار می‌آید نسیم باد نوروزی . از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی
    بهار پیام آور عشق و مهرورزی انسان ها به یکدیگر و تعظیم در برابر جلوه های عظمت و الطاف بیکران الهی در عرصه گیتی است. بهار فصل نو شدن و تحول، و تلاش برای دستیابی به احسن الحال و رسیدن به درجات عالی پرهیزکاری است. در عین حال در طلیعه بهار، عید نوروز به عنوان میراثی مشترک که سرشار از مفاهیم والای انسانی و همزیستی مسالمت آمیز و مهر و محبت انسانها به یکدیگر است را جشن می گیریم. ما ایرانیان و فارسی زبانان و به طور کلی ساکنان حوزه تمدنی نوروز، فارغ از تفاوت در ملیت، دین و گرایشات سیاسی، به این میراث مشترک و عامل همگرایی فرهنگی افتخار کرده و آن را به سان امانتی گرانبها به نسل های بعدی منتقل خواهیم کرد. اما در این میان آنچه بیش از همه به حلاوت و شیرینی عید نوروز و فصل بهارِ سال 1402 افزوده است، همراهی آن با بهار قران و معنویت و فضایل ماه مبارک رمضان است. ماهی که در آن فرصت های ارزشمندی برای تهذیب نفس، منزّه ساختن روح و جان از لغزش ها و ناپاکی ها و تلاش مشترک برای سرسبز نگاه داشتن درختِ پرثمرِ صلح، دوستی و آرامش است.

ایران اسلامی به برکت مجاهدت و جان فشاني شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم و مدافعان امنیت، افق های بسیار روشن تری را از پیشرفت و سربلندی در پیش رو دارد که همچون گذشته تک تک شما در تحقق آن سهیم خواهید بود.

برای همه شما ایرانیان و فارسی زبانان عزیز و عاشق وطن، در هر کجای دنیا که هستید سالی همراه با عشق، محبت، صمیمیت و سلامتی آرزومندم. سال 1401 برای خدمتگزاران شما در شبکه جهانی جام جم سالی پر از افتخار بود که بالاترین آن همراهی و تعامل بیشتر شما عزیزان با برنامه های این شبکه به شمار می رود. به نمایندگی از تمامي همکارانم با شما بزرگواران عهد می بندم در سال 1402 بیش از پیش به ماموریت های رسانه ای خود برای ایجاد فضایی پرنشاط، جذاب و سرگرم کننده، نمایش زیبایی های ایران، اطلاع رسانی دقیق و صادقانه و آشناسازی شما با شرایط و پیشرفت های کشورمان ایران بکوشیم. ما را از نگاه پرمهرتان محروم نفرمایید.

به امید دیدار حضوری و نیز دیدن چهره پر از لبخند شما در قاب شبکه جهانی جام جم. 
                                                                    

آخرین اخبار

دعاوی خانوادگی ایرانیان مقیم خارج از کشور، موضوع مورد بحث مشاور رحلت حضرت امام خمینی (ره) را تسلیت می گوییم . کنکاش در نیمه خرداد آیتم های امروز خانه مهر دبیر اتحادیه پایاپای اسیایی خبر داد: "رخ خورشید" بر تارک جام جم تابستان، میوه های تابستانی و انواع ویروسها و باکتری ها پخش زنده بازی استقلال مقابل پرسپولیس ۱۰ خرداد 1402 از شبکه جام جم مجله اقتصادی جام جم روانه آنتن می شود. مشتاقان خورش گوجه سبز، بخش آشپزی امروز را ببینند. با رویدادهای هفتگی ورزش ایران همراه باشید چطور با رژیم، کیک بخوریم؟ عشق رضا با دلهای عاشق چه می کند؛ از استادی دانشگاه تا فراشی در آستان امام رئوف "محمد امین غفارزاده" (معاون امور دانشجویی و بورس مدارس خارج از کشور وزیر امور خارجه) به استودیوی مشاور آمد دستور پخت چلوخورش امین الدوله در آشپزخانه خانه مهر در دیدار مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ایران با رهبر انقلاب چه گذشت؟ اهمیت انتخاب نیک برای کودکان بیماران دیابتی گفتگوی پزشکی خانه مهر امروز را ببینند هر کس به زبانی صفت حمد تو گوید..... زرشک پلو با مرغ در همه جای دنیا طرفداران خاص خود را دارد. دل روشنی ؛ ویژه ی دهه کرامت با هنر فیروزه بافی آشنا شویم. بانوان قهرمان معرفی شدند ادراک رسانه ای چیست؟ کارشناس مشاور گفت: در خانه مهر می بینیم. آیین تجلیل از تنوع فرهنگی همراه با مشاور در کنکاش گفتگو خواهیم کرد: قاب ویژه خانه مهر در نمایشگاه کتاب تهران برنامه های دهه کرامت شبکه جهانی جام جم فراخوان مسابقه فرهنگی، هنری دهه کرامت تغذیه سالم در پیشگیری از سرطان مهم است. گزارش های آرتا از نمایشگاه کتاب برای کودکان خارج از کشور شبکه جام جم در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران سیری در نمایشگاه کتاب تهران همراه با کتابگرد دیدار مدیر شبکه جام جم با همکاران روابط عمومی در خانه مهر می بینید. مهارت هایی که به زندگی بهتر کمک می کند. برگ های زرین جام جم هدهد در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران کارشناس مشاور گفت: دلمه مجلسی اصفهانی را چطور بپزیم؟ کارشناس مشاور پاسخ می دهد: تحلیل دستاوردهای اکسپو 2023 غذای مورد علاقه شیرازی ها در آشپزخانه برنامه امروز خانه مهر در قاب جام جم هنرمندی از خطه بلوچ در خانه مهر فراخوان مسابقه کتاب و کتابخوانی در خانه مهر می بینید.

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها